Webinar: Trygg ferdsel i og rundt Molde idrettspark

Her kan du se opptak av webinaret

Molde kommune med overskudd på 12,4 millioner kroner

Historiens første årsregnskap for nye Molde kommune ender med et overskudd på 12,4 millioner kroner. Koronasituasjonen bidro til usikre rapporteringer gjennom hele året, og pandemien er en medvirkende årsak til at kommunen kommer langt bedre ut enn prognosene per 2. tertial 2020 skulle tilsi. Da lå Molde kommune an til et samlet underskudd på 39,3 millioner kroner.

Får du innkjørselen din full av snø når veien brøytes?

Ligger huset ditt langs en kommunal vei, så må du dessverre regne med å få brøytet snø inn i innkjørselen din.

02.02.2021: Nå starter vi med massevaksinering

- Onsdag ettermiddag starter vi massevaksineringa i Eidsvåg, og torsdag begynner vi i Moldehallen. Vi har ventet på dette lenge og er glad for at vi nå har fått såpass mange doser at vi kan starte opp med ordinær massevaksinering, sier kommuneoverlege Cato Innerdal.

18.01.21: Kommunedirektøren i Molde går av med pensjon

Kommunedirektør Arne Sverre Dahl har i dag sagt opp sin stilling og blir pensjonist fra 1. september. Han har da fylt 64 år og går av etter 13 år i topplederjobben i Molde kommune.

E39 Julbøen - Molde: Se gjennomgang av forslaget til kommunedelplan

Statens vegvesen sin presentasjon av forslaget  til kommunedelplan er blitt filmet. Vil du se filmen, laste ned forslaget eller gi uttale? Her er nyttige lenker:

BUA Molde åpner utstyrssentral på Idrettens hus

BUA Molde skal gjøre det enklere for barn og unge å prøve flere og mer varierte aktiviteter, uten å øke forbruket.

Vi lanserer den digitale tjenesten "Min eiendom"

Via "min side" på molde.kommune.no finner du enkelt opplysninger om eiendommen din.