13.08.21: Nytt smittetilfelle i Molde - OPPDATERT

Molde kommune har i dag fått melding om ett nytt smittetilfelle i Molde. Dette er et nytt tilfelle og har ikke sammenheng med smittetilfellet fra torsdag. Vedkommende er mest sannsynlig smittet et annet sted i fylket. Smittesporing pågår fortsatt.

12.08.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune fikk torsdag kveld melding om ett nytt tilfelle av koronasmitte. Vedkommende er hjemmehørende i Molde. Smittekilden er kjent, og knyttes til nærkontakt i en annen del av landet. Smittesporing er avsluttet og fire nærkontakter er satt i karantene.

Forslag til omstillingstiltak for helse og omsorg

23. september skal kommunestyret behandle Helse- og omsorgsplan 2021-2023. Samtidig vil saken «Omstillingstiltak for sektor helse og omsorg for å komme i økonomisk balanse» bli lagt fram til behandling.

11.08.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune fikk sent tirsdag kveld melding om en ny positiv test.

Har du vært på disse stedene 6. august så må du ha lav terskel for å teste deg

Molde kommune har tirsdag formiddag fått melding om at en som var på besøk i Molde denne helgen, har testet positivt for covid-19 i hjembyen sin i dag.

Nå kan enkelte få dose 2 av koronavaksinen tidligere

Pga. ledige timer blir det nå mulig å fremskynde vaksinering av dose 2.

09.08.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har mandag kveld fått melding om en ny positiv test.

08.08.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har søndag kveld fått melding om en ny positiv test.

06:08.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har fredag kveld fått melding om en ny positiv test.

Nå får du digitalt valgkort

Fra den 10. august er det mulig å forhåndsstemme til årets stortingsvalg i alle landets kommuner. I år sendes valgkortene ut digitalt.