Aktuelt

Fredag kveld har Molde kommune fått melding om ett nytt smittetilfelle. Vedkommende har kommet til kommunen fra annet sted i Norge, og smittekilden er kjent. Tilfellet knyttes ikke til det store utbruddet som har pågått i Molde den siste uka. Den smittede er satt i isolasjon, og tre nærkontakter er satt i karantene og skal testes.

Praktverket Krafthistorie Nesset av Petter Erik Innvik.

Boka er rikt illustrert med historiske og nyare fotografi, og er på i alt 360 sider.

Molde kommune har i kveld fått melding om ett nytt smittetilfelle. Vedkommende er nærkontakt til en smittet person, og satt allerede i karantene. Tilfellet knyttes til det store utbruddet som har pågått i Molde den siste uka.

Molde kommune fikk tirsdag kveld melding om ett nytt smittetilfelle. Vedkommende er satt i isolasjon. Det er få nærkontakter, og disse settes i karantene og testes så snart som mulig. Smittekilden er kjent, men dette tilfellet har ingen sammenheng med det pågående utbruddet i Molde.

Det pågående utbruddet i Molde har medført tre nye positive tilfeller. En av de smittede er elev ved 5. trinn på Sellanrå skole, og hele trinnet på 40 elever og åtte lærere må i ti dagers karantene. Alle skal testes i morgen.

Molde kommune har i dag fått melding om sju nye koronasmittede. Alle tilfellene knyttes til det pågående utbruddet og alle har tilknytning til det eritreiske miljøet i byen. De nye tilfellene fører blant annet til at Hatlelia og Øverland barnehager må stenge to avdelinger hver. I tillegg er treningssenteret EasyFit berørt.

Teststasjonen ved Nøisomhed har testet 375 personer i dag, og det er avdekket to nye smittetilfeller. Den ene av dem er ansatt ved Råkhaugen omsorgssenter. Inntil videre er Råkhaugen omsorgssenter stengt for besøkende.

Liker du å være aktivitet og være sammen med andre? Da er du kanskje vår nye Sterk og stødig-instruktør!

De siste dagers smitteutbrudd i Molde har så lang medført 23 koronasmittede. Alle som har testet positivt så langt har tilknytning til det eritreiske miljøet i byen.

Molde kommune fikk i natt melding om ytterligere 11 smittetilfeller. Disse kommer i tillegg til de ti tilfellene som ble rapportert i går kveld. En av de smittede er ansatt ved Kirkebakken omsorgssenter. Tre pasienter og fire ansatte har hatt nærkontakt med vedkommende, og er nå satt i karantene.