03.05.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i kveld mottatt melding om et nytt smittetilfelle. Dette er en kjent nærkontakt av en tidligere registrert smittet.  Den positive var i karantene fra før, og er nå satt  i isolasjon.

30.04.21: Torgeir Haukebø er ny daglig leder ved Molde eiendom KF

Torgeir Haukebø (46) er tilsatt som ny daglig leder i Molde eiendom KF. -Vi er svært glade for at Torgeir takket ja til å bli Molde eiendoms nye leder, sier styreleder Arild Svensli. Med Torgeir Haukebø får det kommunale foretaket en engasjert leder med god kompetanse og erfaring fra lederstillinger i både privat og kommunal sektor.

Marianne Stokkereit Aasen tilsatt som ny kommunedirektør

Et enstemmig kommunestyre vedtok 29. april å tilsette Marianne Stokkereit Aasen som ny kommunedirektør.

29.04.21: Russefeiringa er utsatt til 1. juni

For andre år på rad står pandemien i veien for oppstart av russefeiringa natt til første mai. For russen i Molde og Hustadvika utsettes oppstarten til 1. juni – under forutsetning av at smittesituasjonen er under kontroll i kommunene.

28.04.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om et nytt smittetilfelle. Det knyttes til utbruddet i Hustadvika kommune, og vedkommende er nærkontakt til en av de smittede. Tre nærkontakter er satt i karantene og skal testes så snart som mulig.

28.04.21: Var du på McDonald's i Molde på lørdag?

En koronasmittet person var innom hamburgerrestauranten lørdag 24. april mellom klokken 15 og 16. Var du innom på samme tidspunkt? Da må du være ekstra oppmerksom på symptomer, og gå i karantene umiddelbart dersom du blir syk. Du må også bestille time for koronatest.

Roser i Molde - velkommen til fagdag

Rosekomitéen inviterer til foredrag med Torill Linnerud om pleie av roser. Etterpå går vi ut og ser på aktuelle rosebed og lærer om skjøtsel og beskjæring av roser.

27.04.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om et nytt smittetilfelle. Vedkommende har mange nærkontakter og kommunen jobber fortsatt med å få oversikt og varsle de som må testes og gå karantene. Smittetilfellet kobles til utbruddet i Hustadvika kommune.

26.04.21: Var du innom Coop Obs Bygg på Molde Storsenter på fredag eller lørdag?

Da må du være ekstra oppmerksom på symptomer på sykdom.  En ansatt er bekreftet smittet av korona, og kunder kan ha vært utsatt for smitte. Dette gjelder kunder som var innom butikken fredag 23. og lørdag 24. april.

24.04.21: Har du vært i Ålesund i løpet av den siste uka?

Det er påvist smitte ved flere restauranter og klesbutikker. Har du besøkt noen av disse stedene og får symptomer? Da vil Ålesund kommune at du går i karantene og tester deg.