Været utsatte asfaltering

Årølivegen vest asfalteres mandag 25. oktober.

Asfalteringsarbeid pågår denne uka

Nå blir det ny asfalt flere steder i gamle Nesset, og også i Molde by.

Lokale miljø- og klimatiltak: Vil du delta i utvalget?

Molde kommune søker seks innbyggere til et oppgaveutvalg som skal foreslå lokale klima- og miljøtiltak.

03.10.21: En person er død av covid-19 i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om et koronarelatert dødsfall. Den døde ble smittet i utbruddet i hjemmetjenesten ved Glomstua omsorgsdistrikt. Dette var en eldre, fullvaksinert bruker som ble innlagt på sykehus etter å ha blitt smittet, og vedkommende døde på sykehuset.

Klarer din familie å kaste mindre mat?

Er du nysgjerrig på hvor mye mat som kastes hjemme hos deg? Nå kan du og din familie bli med på en utfordring.

23.09.21: To nye smittetilfeller i Molde

I løpet av det siste døgnet har Molde kommune mottatt melding om to nye smittetilfellet, og begge er koblet til utbruddet i hjemmetjenesten ved Glomstua omsorgsdistrikt.

22.09.21: To nye smittettilfeller i Molde

Molde kommune har i løpet av det siste døgnet fått melding om to nye smittetilfeller. Begge er koblet til utbruddet i hjemmetjenesten ved Glomstua omsorgsdistrikt, og begge er brukere.

20.09.21: Fire nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har mandag kveld fått melding om fire nye smittetilfeller og to av dem er koblet til utbruddet i hjemmetjenesten ved Glomstua omsorgsdistrikt. Den ene er nærkontakt av en smittet bruker, mens den andre er helsepersonell. Smittesporing pågår fortsatt.

20.09.21: Koronasmitte i hjemmetjenesten i Molde

En ansatt og tre brukere i hjemmetjenesten ved Glomstua omsorgsdistrikt er bekreftet smittet av korona. Den ansatte var uvaksinert, og to av de smittede er nå innlagt på sykehus. Den ansatte er bosatt i en nabokommune.  De tre brukerne er hjemmehørende i Molde.

– Søk koronastøtte!

Det er Bernt Angvik, seniorrådgiver hos teknisk, plan, næring og miljø, som kommer med denne oppfordringen. – Bedrifter innenfor overnattings- og serveringsbransjen, frisører, treningssentre og butikker bør kjenne sin besøkelsestid nå.