Aktuelt

Hva mener du om tjenestene fra Molde kommune?

I løpet av de nærmeste dagene kan du bli oppringt fra Sentio. De gjennomfører en borgerundersøkelse på vegne av Molde kommune. Målet er tusen svar fra innbyggerne i kommunen.

Endringer i planprogram for Lundavang og Stuevollen

Planprogram for områderegulering for Lundavang og Stuevollen har vært på høring. De tre alternativene skal utredes videre, og innspillene som har kommet i høringsperioden har ført til endringer i spesielt ett av alternativene. Nå skal saken til politisk behandling. 

Velkommen til offisiell åpning av sjøfronten

Torsdag 22. juni 2023 inviterer Molde kommune til offisiell åpning av sjøfronten. 

Velkommen til Flerkulturelle Molde!

Fra 5. til 10. juni blir det flere gratisarrangement og aktiviteter som foredrag, danseforestillinger, kunstinstallasjoner, workshops, og aktiviteter for barn, ungdom og voksne. 

Oppheving av kokeanbefaling i Midsund

Det er mottatt svar på vannprøver og disse viser god vannkvalitet.

Kjellbjørn Riise Johansen får Molde kommunes frivilligpris 2023

"Kjellbjørn har hatt en egen evne til å få med seg folk i ulike prosjekter som har kommet lokalsamfunnet til gode der han bor. Ildsjeler som han er noe et hvert lokalsamfunn har bruk for."

Åpent møte om Molde helse- og mestringsarena

I høst åpner Molde helse- og mestringsarena på Bergmo. Her skal hjelpemiddelforvaltningen flytte inn, og det skal skapes en visningsarena for hjelpemidler, helse- og mestringsteknologi og andre smarte løsninger for å kunne bo trygt hjemme. 

Liv Karin Lange og Per Hammervoll får Molde kommunes kulturpris 2023

Liv Karin Lange og Per Hammervoll har i et langt musikerliv skrevet, framført og gitt ut musikk innenfor populærmusikksjangeren, med molderegionen som viktigste nedslagsfelt. Det har de gjort både sammen, som Blå sko, og hver for seg.

Åpent informasjonsmøte om enkle byggesaker

Skal du bygge noe og er usikker på om du må søke?  Velkommen til åpent informasjonsmøte om enkle byggesaker mandag 8. mai kl. 16.00-18.00. 

GassROR IKS gir 5,27 mill. kroner til regional utvikling

 Styret i GassROR IKS har innvilget tilsagn på nye 5,2 mill. kroner til regional utvikling. Hittil i år har det interkommunale selskapet gitt hele 21,9 mill. kroner i utviklingsmidler.