Aktuelt

Endring av vaksinedato

Alle som har time for vaksinering i Moldehallen på tirsdag 3. august må dessverre få flyttet denne timen til torsdag 5. august. 

29.07.21: To nye er smittet av korona i Molde

Molde kommune har torsdag kveld fått melding om to nye positive tester.

Deler av Moldelivegen stengt for gjennomkjøring i uke 31

Fra og med mandag 2. august vil deler av Moldelivegen bli stengt. Vegen blir stengt for gjennomkjøring mellom krysset Aleksander Kjellands veg/Moldelivegen og krysset Fjellbruvegen/Moldelivegen. 

28.07.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har fått melding om en ny positiv test i kveld. Vedkommende har vært på ferie innenlands og er sannsynligvis smittet i den forbindelse. 

28.07.21: Oppdatering om smitte og vaksinering i Molde

Smitteutbruddene de siste to ukene er i all hovedsak analysert som Delta-varianten av koronaviruset. Kun et av smitteutbruddene er av Alfa-varianten. 

26.07.21: To nye er smittet av korona i Molde

Molde kommune har mandag kveld fått melding om to nye smittetilfeller. 

25.07.21: Ett nytt smittetilfelle

En tilreisende har fått positiv korona-test søndag.

23.07.21: Sju nye er smitta av korona i Molde

Molde kommune har fredag kveld fått melding om sju nye smittetilfeller. Seks av disse er i samme familie. De ble smittet etter en reise til sørvestlandet. Åtte personer er satt i karantene, og smittesporing pågår fortsatt. 

22.07.21: Vaksinemeldinger fra Molde kommune var ikke falske likevel

Meldingene fra vaksineteamet i Molde kommune, som Molde kommune mistenkte var falske, viser seg likevel å være sendt fra kommunen.

19.07.21: Ellen Lyngvær Hjelset konstitueres i stillingen som fagleder barnehage

Styrer ved Lillekollen barnehage, Ellen Lyngvær Hjelset, er i dag blitt konstituert i stillingen som fagleder barnehage i Molde kommune. Laila Dahle, som startet som fagleder i mars i år, har sagt opp stillingen for å bli daglig leder i MoBarn.