Molde blir Fairtrade-kommune

Molde kommune tar nå viktige steg på veien mot å bli en Fairtrade-kommune. Heretter får kaffetørste lokalpolitikere bare servert Fairtradekaffe i politiske møter på rådhuset. Og i rådhuskantina tilbyr de bare Fairtradekaffe til kommunens ansatte.

Markering av frigjørings- og veterandagen

Søndag 8. mai feirer vi friheten og hedrer norske veteraner fra andre verdenskrig og frem til dagens internasjonale operasjoner.

Nå tilbyr vi pneumokokkvaksine

Vaksinen er anbefalt til alle over 65 år. Det vil òg være aktuelt å ta denne vaksinen om du røyker, har astma/KOLS, kronisk hjerte-, nyre- eller leversykdom, diabetes, cøliaki eller har hatt lungebetennelse med pneumokokker.

Informasjonsmøte E39 Bolsønes

Følg arbeidet med nye E39 i Molde. Onsdag blir det informasjonsmøte om ny regulering på Bolsønes-området.

Molde kommune ønsker å leie møblerte boliger i sommer

I sommer kommer det flere medisinstudenter til Molde, og i den forbindelse søker vi møblerte boliger til leie.

25.03.22: De første ukrainerne har kommet til Molde

I løpet av de siste ukene har til sammen 25 ukrainere kommet til Molde. Dette er kvinner og barn som har kommet i privat regi. De bor hos slekt og venner inntil videre, og alle tilbys helsesjekk hos kommunen.

Kompensasjonsordning covid-19 – ny tildeling, nye retningslinjer

Molde kommune har fått tildelt 1,832 millioner kroner som skal benyttes til å kompensere tap og ekstrakostnader for lokale virksomheter som har vært rammet av inngripende smitteverntiltak i forbindelse med covid-19-pandemien.

«Kle deg og beveg deg!»

ROR-kommunene og Molde sykehus setter fokus på viktigheten med tidlig mobilisering når du er innlagt på sykehus. De samarbeider om mobiliseringskampanjen «Kle deg og beveg deg!».

Nye parkeringsautomater som ikke gir deg billett

Molde kommune og Romsdal parkering bytter nå ut alle de gamle parkeringsautomatene. De første fem, av de 29 nye automatene, er nå på plass på sykehuset. Bruker du en av dem slipper du nå å legge billetten i frontruta. Alt registreres på parkeringsautomaten.

Innbyggerundersøkelse om klima

Molde kommune har undersøkt hvordan klimasaken står blant innbyggerne, og spurt om erfaringer med klimaendringer, ønske om å begrense eget fotavtrykk og holdning til sirkulær økonomi.