17.04.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om et nytt smittetilfelle. Vedkommende er satt i isolasjon og åtte personer er satt i karantene og skal testes over helga. I tillegg er 13 personer satt i ventekarantene. Smittekilden er ukjent, og smittesporing pågår fortsatt.

Ny daglig leder i Molde kommunale Pensjonskasse

Lars J. Larsen (52) er ansatt som ny daglig leder i Molde kommunale Pensjonskasse. Han tar over etter Magne Orten, som går av med pensjon til sommeren.

14.04.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om at en person er smittet av korona. Dette er en kjent nærkontakt av et tidligere smittetilfelle. Vedkommende satt allerede i karantene da den positive prøven ble tatt og er nå satt i isolasjon. Det nye smittetilfellet utløser ingen flere som må i karantene eller som må testes.

11.04.21: Eikesdalsvegen åpner søndag klokken 10

Eikesdalsvegen måtte stenges på lørdag fordi det hadde gått et snøras ved Yste Bjørkelva. Det meldte  vegvesen.no . Vegdrift har søndag morgen gjort en ny vurdering av situasjonen og åpner Eikesdalsvegen klokken 10.00 i dag.

07.04.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om et nytt tilfelle av koronasmitte. Vedkommende er tilreisende fra Østlandet og har kjent smittekilde. Den smittede er satt i isolasjon og to nærkontakter er satt i karantene og skal testes. Kommunen vet ikke om dette dreier seg om en mutert virusvariant.

04.04.21: Ett tilfelle av koronasmitte i Molde

Molde kommune har søndag ettermiddag fått melding om et nytt smittetilfelle. Vedkommende testet positivt etter å ha kommet hjem fra en utenlandsreise.. Den smittede er satt i isolasjon. To nærkontakter er satt i karantene og skal testes.

24.03.21: Påbud om hjemmekontor

Molde kommune har i dag mottatt endringer i covid-19-forskriften. En av de mest sentrale endringene er påbudet om hjemmekontor.

Kompensasjonsordning til lokale virksomheter

Molde kommune har fått tildelt 2,9 millioner kroner som skal benyttes til å kompensere lokale bedrifter og foretak som er særlig hardt rammet av lokale og nasjonale smitteverntiltak i forbindelse med covid-19-pandemien.

24.03.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om ett nytt tilfelle av koronasmitte. Prøven er nå blitt analysert, og viruset er av den britiske muterte varianten.

Lyser ut bygging av Årølia skole

Molde eiendom KF vil etter påske lyse ut bygging av Årølia skole i to nye anbudskonkurranser. Planen er at Årølia skole kan tas i bruk til skolestart 2023.