Aktuelt

Molde kommune har i kveld fått melding om et et nytt tilfelle av koronasmitte. Dette er en tilreisende som allerede var i karantene da vedkommende testet positivt. Det er derfor kun èn nærkontakt som er satt i karantene som følge av dette tilfellet. 

Molde kommune legger nå ut 28 eneboligtomter for salg i Elgsåslia. I tillegg selges åtte tomter ved Nesbø 3 på Kleive. Står du på Molde kommunes tomtesøkerliste? Da kan du sikre deg tomt nå til priser som formannskapet har vedtatt. Det er nemlig bare de 510 personene på tomtesøkerlista som kan melde interesse for tomt nå. Eventuelle resttomter blir lagt ut for salg på det ordinære markedet. 

Mandag kveld har Molde kommune fått melding om to nye smittetilfeller. Begge har sammenheng med det store utbruddet som har pågått den siste tiden. De er i nær familie med smittede personer, og de var allerede satt i karantene da de testet positivt. Det er ingen flere som må i karantene som følge av de to smittetilfellene. 

Fredag kveld har Molde kommune fått melding om ett nytt smittetilfelle. Vedkommende har kommet til kommunen fra annet sted i Norge, og smittekilden er kjent. Tilfellet knyttes ikke til det store utbruddet som har pågått i Molde den siste uka. Den smittede er satt i isolasjon, og tre nærkontakter er satt i karantene og skal testes. 

 

 

Praktverket Krafthistorie Nesset av Petter Erik Innvik. 

Boka er rikt illustrert med historiske og nyare fotografi, og er på i alt 360 sider. 

Molde kommune har i kveld fått melding om ett nytt smittetilfelle. Vedkommende er nærkontakt til en smittet person, og satt allerede i karantene. Tilfellet knyttes til det store utbruddet som har pågått i Molde den siste uka.  

Molde kommune fikk tirsdag kveld melding om ett nytt smittetilfelle. Vedkommende er satt i isolasjon. Det er få nærkontakter, og disse settes i karantene og testes så snart som mulig. Smittekilden er kjent, men dette tilfellet har ingen sammenheng med det pågående utbruddet i Molde.

 

Det pågående utbruddet i Molde har medført tre nye positive tilfeller. En av de smittede er elev ved 5. trinn på Sellanrå skole, og hele trinnet på 40 elever og åtte lærere må i ti dagers karantene. Alle skal testes i morgen.

Molde kommune har i dag fått melding om sju nye koronasmittede. Alle tilfellene knyttes til det pågående utbruddet og alle har tilknytning til det eritreiske miljøet i byen. De nye tilfellene fører blant annet til at Hatlelia og Øverland barnehager må stenge to avdelinger hver. I tillegg er treningssenteret EasyFit berørt.

Teststasjonen ved Nøisomhed har testet 375 personer i dag, og det er avdekket to nye smittetilfeller. Den ene av dem er ansatt ved Råkhaugen omsorgssenter. Inntil videre er Råkhaugen omsorgssenter stengt for besøkende.