For mange opplever Molde kommunestyre som en utrygg møteplass

28 prosent av de folkevalgte i Molde kommunestyre mener at møtearenaen ikke er en trygg møteplass, mens 54 prosent mener at den er det. Det viser en undersøkelse blant kommunestyrerepresentantene som ble utført før jul.

Ny tildelingsrunde med koronastøtte

Nå oppfordrer vi bedrifter, spesielt innenfor overnattings- og serveringsbransjen om å søke støtte!

17.01.22: Kø på selvteststasjonen på Reknes: Utvidet åpningstid i kveld

Stor pågang og problemer med datasystemet har skapt kø og trafikkaos ved selvteststasjonen i kveld. Molde kommune oppfordrer de som skal levere inn selvtest å parkere på de oppmerkede parkeringsplassene i området, eller komme tilbake litt senere.

Gir vaksinetilbud til barn over 5 år

Molde kommune mottar barnevaksiner i uke 4 og setter opp vaksinering av denne aldersgruppa fra torsdag 27.1.22.

De evakuerte kan reise hjem

Situasjonen rundt Dokkelva er nå under kontroll og Molde kommune opphever derfor evakueringen av de 44 personene som måtte forlate hjemmene sine sent onsdag kveld.

Evakuering av beboere i Eresfjord oppheves tidligst fredag rundt lunsjtid

NVE har i ettermiddag hatt en befaring av Dokkelva i samarbeid med Molde kommune Det er fortsatt mye vann i elva. Vannet er farget og elva drar med seg mye masser.

Flomfaren følges nøye i Molde kommune

Molde kommunes kriseledelse har vært samlet torsdag ettermiddag. Det er spesielt flomfaren i Vistdal og i Eresfjord som følges nøye nå.

Vannstanden i Dokkelva i Eresfjord følges kontinuerlig

44 personer måtte evakueres fra Eresfjord sent i går kveld på grunn av fare for flom i Dokkelva. Barnehagen i Eresfjorden er stengt inntil videre.

Evakuering fra Eresfjord

Sent onsdag kveld blir 44 personer fra Eresfjord evakuert på grunn av fare for flom i Dokkelva. De berørte beboerne har fått melding på sms.

Ekstremværet Gyda: Dette skjer i Molde

Her finner du oversikt over vegstenginger og andre større hendelser som kommunen følger opp i forbindelse med ekstremværet.