Aktuelt nå:

Koronavaksine for prioriterte grupper
Alt om korona

Kontaktinformasjonen til ansatte har falt ut
Ta kontakt med sentralbordet på 71 11 10 00 om du ikke finner informasjonen du trenger.

Aktuelt

19.06.21: To nye smittetilfeller

Lørdag ble det meldt om to nye positive tester for korona i Molde kommune. Begge er nærkontakter til kjente smittetilfeller i det pågående utbruddet.

18.06.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har fredag kveld fått melding om et nytt smittetilfelle. Smitten kobles til det pågående utbruddet i kommunen, og smittesporing pågår fortsatt.

18.06.21: Alfavarianten i Molde

Laboratoriet ved sjukehuset har nå analysert de positive prøvene vi har i Molde. De er av typen alfa, altså den britisk muterte virusvarianten.

18.06.21: 150 personer i karantene i Molde

Det pågående utbruddet i Molde har ført til at om lag 150 personer nå er satt i karantene. I tillegg er nærmere 300 personer i ventekarantene. En av de fire smittede er elev ved 2. trinn på Kvam skole.

Utbrot av saueskabbmidd

Saueskabbmidd er oppdaga på mange geiter i Midt-Norge. Sidan midden er smittsam vert det sett i verk tiltak for å redusere smitten blant geit, og for å hindre smitte over til sau.

17.06.21: Ytterligere to smittetilfeller i Molde

Molde kommune fikk torsdag kveld melding om to nye tilfeller av korona. Etter at to personer fikk påvist smitte torsdag formiddag, ble nærmere 50 nærkontakter satt i karantene og 141 personer ble testet på teststasjonen i løpet av dagen. Det har resultert i ytterligere to smittetilfeller.

17.06.21: To nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om to nye smittetilfeller. Smittekilden er kjent. De to er smittet etter at de har hatt besøk av gjester fra Trøndelag. 

Vi tester ut smarte avfallsbeholdere i sentrum

Smarte avfallsbeholdere gir beskjed når de skal tømmes og komprimerer avfallet for bedre kapasitet. Nå settes de ut i Molde sentrum.

Gresset gror på gravplassene

Den siste tiden har varmen medført at det har vært voldsom grasvekst på gravplassene i hele kommunen

Parker gratis i Molde parkeringshus i sommer

Nå kan du parkere gratis i parkeringstunnelen alle lørdager i juni, juli og august!