Har du som huseier husket å varsle og sikre offentlig sted mot snøras fra tak?

I tråd med ny nasjonal forskrift, så oppheves skjenkestoppen i Molde natt til fredag 22. januar. Alkoholserveringen skal bare skje i sammenheng med matservering, og gjester kan ikke slippes inn etter klokka 22.

Molde bydrift skal felle to store grantrær midt i Reknesparken onsdag og torsdag denne uka.

Molde kommune har i dag fått melding om ett nytt smittetilfelle. Vedkommende er tilreisende fra utlandet, og er nå satt i isolasjon. Tilfellet utløser ingen nye i karantene i Molde.

Kommunedirektør Arne Sverre Dahl har i dag sagt opp sin stilling og blir pensjonist fra 1. september. Han har da fylt 64 år og går av etter 13 år i topplederjobben i Molde kommune.

Ordningane med kulturmidlar med tilskot til frivillige organisasjonar blir endra fra og med 2021.

Molde kommune holder på å få på plass et system som gjør at personer i prioriterte grupper kalles inn til time for koronavaksine. Det blir da ikke behov for å bestille time selv.

Molde kommune har torsdag kveld fått melding om et nytt smittetilfelle. Vedkommende er nærkontakt av en tidligere smittet, og satt allerede i karantene. Tilfellet utløser ingen nye i karantene.

Molde kommune fikk onsdag kveld melding om ett nytt smittetilfelle. Dette er en nærkontakt av en tidligere smittet, som satt i karantene da den positive prøven ble påvist. Tilfellet utløser derfor ingen nye i karantene.

Molde kommune har i kveld fått melding om to nye smittetilfeller. Begge er nærkontakter av personer som er blitt smittet etter nyttår.  De var i karantene da de testet positivt, og det er ingen nye personer som må i karantene som følge av disse tilfellene.