Skolestart 22. august

Se oversikt over når skolene starter mandag 22. august 2022.

Gratis kollektivkort for studenter

Fra studieåret 2022-2023 innfører Molde kommune en ordning der studenter kan få dekket kollektivkort, dersom de melder flytting til Molde.

Kokevarsel for drikkevann på deler av Skålahalvøya og Sekken er opphevet

​​ Vann som skal brukes til drikke og matlaging på Sekken og i Skåla-området kan brukes som normalt uten koking.

Lisbeth Smørholm (49) blir ny kommunalsjef i Molde

Lisbeth Smørholm har takket ja til å bli kommunalsjef for teknisk, plan og miljø i Molde kommune. Hun etterfølger Eirik Heggemsnes som går over i en ny rolle i kommunen.

Stenger for asfaltering

Mandag får tre veger på Midsund ny asfalt.

Nå åpner parken ved Antonbua!

Velkommen til offisiell åpning, 15. juli klokka 15.00!

Velkommen til åpninga av leikeplassen på Sjøfronten!

Onsdag 6. juli klokka 14.00 åpner den flotte leikeplassen. Boller og brus til barna!

Sommeråpent treffsted for unge

Træffhuset og Molde arena er åpen for ungdom fra kl.13-18 hver dag fra mandag til fredag fram til skolestart.

Lokalhistoriske bøker til salgs på kommunehuset i Eidsvåg

Hvordan unngå parkeringskaos på MFK sine hjemmekamper?

Både vi som kommune, og klubben selv, gleder oss stort over ivrige supportere på hjemmekamp, men parkering i sentrum er et problem.