Sykehjem reduserte matsvinnet med 30 %

I perioden september - desember 2022 ble prosjektet «MatVinn sykehjem i Molde» gjennomført med gode resultater.

Menn mellom 35 og 60 år søkes til viktig forebyggingsarbeid

Molde kommune er i gang med utarbeidelse av en handlingsplan for forebygging av selvmord. Prosjektgruppa inviterer til innspillsseminaret « "Vi MENN » .

Velkommen til åpen dag på InnbyggerLaben Innom med offisiell åpning

Mandag 23. januar blir det åpen dag og offisiell åpning av InnbyggerLaben Innom i Storgt. 44.

Lær mer om helse- og mestringsteknologi på Innom

Vi har nå etablert en mini-versjon av visningsarenaen som skal bli i nye Molde helse- og mestringsarena på Bergmo.

Behandling av korona med tabletter

Hvis du har høy risiko for å bli alvorlig syk av korona, kan det være aktuelt at du får behandling med tabletter.

Kommunene i Romsdal innfører Helseplattformen som planlagt

Kommunene i Romsdal jobber videre med innføring av Helseplattformen, med planlagt oppstartsdato 4. november 2023. Dette gjelder alle kommunene i Romsdal; Rauma, Vestnes, Aukra, Hustadvika og Molde.

Gratis webinar om smart økonomistyring for alle

NAV Molde inviterer til gratis Webinar med Guro S. Eriksrud.

Vil du bli helsefagarbeider?

Hustadvika og Molde kommuner inviterer sammen med Romsdal opplæringskontor, Møre og Romsdal fylkeskommune og NAV til en rekrutteringsdag for helsefagarbeidere, en kick-off for helsefag.

Flyktningene trenger flere frivillige

- Det er stort behov for frivillig hjelp, sier Bente Flem, daglig leder i Molde Røde Kors.

Ekstra utbetaling til deg som mottar sosialhjelp

Du som mottar sosialhjelp fra NAV får ekstra utbetaling i desember. Du trenger ikke å gjøre noe - pengene kommer rett på konto.