Aktuelt

Miljødirektoratet bidrar med èn million kroner til å ruste opp Kringstadbukta.  Med en kommunal pott på 1,5 millioner kroner gir det til sammen 2,5 millioner til det populære friluftslivsområdet.

Endret åpningstid i sommer.

Her finner du en oversikt over politiske møter i juni.

Uansett hvem eller hva din bekymring gjelder, ønsker brannvesenet å høre fra deg. Sammen kan vi unngå at branner oppstår og potensielt redde liv.

Her er programmet for Utflytterdagen 2019

Demninga skal renoveres og forsterkes. Da må vatnet tømmes, og deler av turvegen rundt Øverlandsvatnet blir stengt.

Hvordan kan du bidra til at mennesker med demens blir inkludert og involvert i lokalmiljøet? Molde kommune og Nasjonalforeningen for folkehelsen inviterer deg til kurs.

Molde kommune jobber med å kartlegge og verdsette de viktigste friluftslivsområdene i kommunen. Fristen for å gi innspill gikk ut 10. juni.

Dere kan være stolte av å bo i en kommune hvor folk virkelig stiller opp når noen trenger det! Det sier Torstein Hagen, styreformann i selskapet Viking Ocean Cruises. Han har sendt et personlig takkebrev til Molde kommune for den innsatsen som ble lagt ned for Viking Skys gjester og mannskap.

Vi har ryddet, slanket og oppgradert Molde kommunes nettsider. Nå håper vi at du raskt og enkelt finner det du trenger, uavhengig om du bruker mobilen, nettbrettet eller PC-en din.

Fant du det du lette etter?