Eldredagen 1. oktober 2021

I Molde rådhus, fredag 1. oktober,  klokka 11.00.

Klarer din familie å kaste mindre mat?

Er du nysgjerrig på hvor mye mat som kastes hjemme hos deg? Nå kan du og din familie bli med på en utfordring.

23.09.21: To nye smittetilfeller i Molde

I løpet av det siste døgnet har Molde kommune mottatt melding om to nye smittetilfellet, og begge er koblet til utbruddet i hjemmetjenesten ved Glomstua omsorgsdistrikt.

22.09.21: To nye smittettilfeller i Molde

Molde kommune har i løpet av det siste døgnet fått melding om to nye smittetilfeller. Begge er koblet til utbruddet i hjemmetjenesten ved Glomstua omsorgsdistrikt, og begge er brukere.

20.09.21: Fire nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har mandag kveld fått melding om fire nye smittetilfeller og to av dem er koblet til utbruddet i hjemmetjenesten ved Glomstua omsorgsdistrikt. Den ene er nærkontakt av en smittet bruker, mens den andre er helsepersonell. Smittesporing pågår fortsatt.

20.09.21: Koronasmitte i hjemmetjenesten i Molde

En ansatt og tre brukere i hjemmetjenesten ved Glomstua omsorgsdistrikt er bekreftet smittet av korona. Den ansatte var uvaksinert, og to av de smittede er nå innlagt på sykehus. Den ansatte er bosatt i en nabokommune.  De tre brukerne er hjemmehørende i Molde.

– Søk koronastøtte!

Det er Bernt Angvik, seniorrådgiver hos teknisk, plan, næring og miljø, som kommer med denne oppfordringen. – Bedrifter innenfor overnattings- og serveringsbransjen, frisører, treningssentre og butikker bør kjenne sin besøkelsestid nå.

15.09.21: Tre nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har i løpet av det siste døgnet fått melding om tre nye smittetilfeller.

15.09.21: Var du på showet "Tre elefanter i rommet" 9. september?

Da kan du ha vært utsatt for koronasmitte. Les her om du må i teste deg og i karantene.

Hva mener brukerne av hjelpemidler i Molde kommune om dagens ordning?

I august fikk 1 000 hjelpemiddelbrukere i Molde kommune tilsendt et brev med invitasjon om å delta i en stor brukerundersøkelse, som omhandler deres erfaringer med dagens tjenester.