Koronatesting

Renseanlegget på Cap Clara: Ei miljøinvestering for framtida

Kloakk inneholder tungmetaller, mikroplast og næringsstoffer som kan skade både natur og mennesker. Derfor er norske kommuner underlagt strenge krav til å rense kloakken. Men visste du at Molde kommune faktisk er best i fylket på rensing av avløpet?

Prøveprosjekt: Sikre selvtester deles ut til arbeidsgivere i Molde

Molde kommune deler nå ut sikre koronatester til arbeidsgivere i Molde. Dette er såkalte PCR-tester, det vil si samme type tester som tas på teststasjonen. Dette er et prøveprosjekt. Arbeidsgivere som ønsker å delta skal dele ut testene til sine ansatte, som tester seg selv eller et familiemedlem når de får symptomer på korona.

26.11.21: Skal du til Ålesund i helga eller i nær framtid?

Ålesund og Sula kommuner har høyt smittetrykk, og de har derfor innført lokale smittevernregler. Du må følge dem når du reiser dit.

Nå flyttes massevaksineringa til rådhussalen

Siste vaksinasjonsdag i Moldehallen er på lørdag. Fra 30. november foregår massevaksineringa i rådhussalen. Kommunen har markert avslutninga på epoken i Moldehallen med pizza og kake til frivillige og ansatte.

24.11.21: Smitteutbrudd i bofellesskap i Råkhaugen

Molde kommune har et pågående utbrudd i et bofelleskap i Råkhaugen. Bofellesskapet tilhører enhet for psykisk helse og rus, og til sammen er fire personer smittet. Dette er to ansatte og to brukere.

-En dypt tragisk hendelse som preger oss

Det sier ordfører Torgeir Dahl om voldshendelsene som foregikk i Molde natt til onsdag. En person er drept, en person er hardt skadd og en mann i 20-årene er pågrepet for alvorlig voldsutøvelse.

Nå kan du koronateste deg på Midsund legekontor

Bor du i Midsund? Fra onsdag 24. november slipper du å reise til byen dersom du må teste deg for korona.  Midsund legekontor tilbyr koronatesting alle ukedager mellom klokken 12.15 og 13.30.

Tilskudd til inkludering av barn og unge 2022

Tilskuddsordningen skal bidra til utvikling av åpne møteplasser, deltakelse på ferie- og fritidsaktiviteter og fullføring av utdanningsløp. Målgruppen er barn og unge i alderen 0 til og med 24 år som av ulike grunner står i fare for å havne i utenforskap.

RS-viruset

RS-virus er en luftveisinfeksjon som vanligvis rammer i vintermånedene, og som barn og eldre kan bli svært syke av.

Nå er MatVinn-prosjektet godt i gang!

27 familier fra romsdalsregionen er nå godt i gang med prosjektet MatVinn hvor de skal finne ut hvor mye de kan redusere matsvinnet i husholdningen sin.