Aktuelt

Vi meldte i formiddag at en person i Molde kommune er smittet av covid-19. I forbindelse med smitteoppsporing har i kveld ytterligere en person testet positivt for koronasmitte i Molde kommune.

På grunn av smittevern blir det ikke adgang for tilhørere i rådhussalen, på galleriet eller i foajeen i dag. Følg debatten via kommune-TV!

Molde kommune markerer for andre gang Europas største kampanje for miljøvennlig transport, 16. til 22. september.

Fredag 18. september klokken 13 markeres åpning av Molde kommunes nye kontorlokaler i Midsund sentrum. Molde kommune har nå flyttet til Midsundsenteret, hvor fem kommunalt ansatte har sine faste arbeidsplasser. Det er også planen at NAV etter hvert skal være til stede to dager i uken.

Statens vegvesen sin presentasjon av forslaget  til kommunedelplan er blitt filmet. Vil du se filmen, laste ned forslaget eller gi uttale? Her er nyttige lenker:

Molde interkommunale legevakt tar over ansvaret for legevakten i Rauma og Sunndal fra tirsdag 1. september. Dermed er det fem kommuner som nå samarbeider om felles legevakt: Molde, Hustadvika, Aukra, Rauma og Sunndal.

Fredag ettermiddag innfører Molde kommune timebestilling på nett for koronatesting. Da kan selv du velge dato og tidspunkt for testing, uten å ringe koronatelefonen. Molde kommune håper at flest mulig bestiller time på nett og dermed unngår ventetid på koronatelefonen.

Hei, til deg som nylig har startet på skolen! Enten det er for første gang etter sommerferien eller for
første gang noen gang. Enten du skal på barneskolen, ungdomsskolen eller på videregående skole.
Kanskje gleder du deg? Kanskje kribler det i magen? Kanskje gruer deg og er litt redd for det som skal
skje? Jeg tipper de voksne i familien din har det likedan.

BUA Molde skal gjøre det enklere for barn og unge å prøve flere og mer varierte aktiviteter, uten å øke forbruket.

Velkommen til digital markering av nytt barnehageår - og avslutning for prosjektet «Til topps med kunnskap og kompetanse – implementering av ny rammeplan i Moldebarnehagene»!