Jobbsøkere må være obs på svindelforsøk

Har du søkt jobb i Molde kommune ber vi deg være oppmerksom på falske SMS-er som ber om kontaktinformasjon.

Kompensasjonsordning til lokale virksomheter - ny tildelingsrunde

Molde kommune har fått tildelt 6,896 millioner kroner som skal benyttes til å kompensere lokale bedrifter og foretak som er særlig hardt rammet av lokale og nasjonale smitteverntiltak i forbindelse med covid-19-pandemien.  Dette er andre tildelingsrunde. Tildelingskriteriene er ikke de samme som i første runde.

Er du innbygger i Vestnes, Giske, Sula eller Ålesund?

Da er det viktig at du følger koronaforskriftene som gjelder for kommunen du bor i.

Frivilligsentralen flytter

Etter snart 22 år i lokalene våre i Kirkebakken 1-3, flytter vi nå til nye, flotte lokaler i Myrabakken 4.

11.05.21: Massetestet alle avgangselevene

Mandag og tirsdag denne uka ble alle avgangselevene ved Molde videregående skole og Romsdal videregående skole massetestet for korona. Dette var i alt 17 skoleklasser, og alle testene er nå bekreftet negative.

03.05.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i kveld mottatt melding om et nytt smittetilfelle. Dette er en kjent nærkontakt av en tidligere registrert smittet.  Den positive var i karantene fra før, og er nå satt  i isolasjon.

30.04.21: Torgeir Haukebø er ny daglig leder ved Molde eiendom KF

Torgeir Haukebø (46) er tilsatt som ny daglig leder i Molde eiendom KF. -Vi er svært glade for at Torgeir takket ja til å bli Molde eiendoms nye leder, sier styreleder Arild Svensli. Med Torgeir Haukebø får det kommunale foretaket en engasjert leder med god kompetanse og erfaring fra lederstillinger i både privat og kommunal sektor.

Marianne Stokkereit Aasen tilsatt som ny kommunedirektør

Et enstemmig kommunestyre vedtok 29. april å tilsette Marianne Stokkereit Aasen som ny kommunedirektør.

29.04.21: Russefeiringa er utsatt til 1. juni

For andre år på rad står pandemien i veien for oppstart av russefeiringa natt til første mai. For russen i Molde og Hustadvika utsettes oppstarten til 1. juni – under forutsetning av at smittesituasjonen er under kontroll i kommunene.

28.04.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om et nytt smittetilfelle. Det knyttes til utbruddet i Hustadvika kommune, og vedkommende er nærkontakt til en av de smittede. Tre nærkontakter er satt i karantene og skal testes så snart som mulig.