Aktuelt

Fredag 16. august tennes gatelysene Molde. I år som tidligere skjer dette rundt skolestart.

Molde Eiendom KF tilbyr nå leietakere i kommunale gjennomgangsboliger å kjøpe en kommunal utleiebolig på gunstige vilkår. Satsingen kalles «leie til eie» og har som mål å gi flere innbyggere muligheten til å eie sin egen bolig.

Her finner du en oversikt over politiske møter i august.

Endret åpningstid i sommer.

Molde vann og avløp melder om urenset kloakk som har gått i fjorden ved Cap Clara.

Badestranda som ble stengt 5. juli er nå "friskmeldt", og åpnes igjen.

Miljødirektoratet bidrar med èn million kroner til å ruste opp Kringstadbukta.  Med en kommunal pott på 1,5 millioner kroner gir det til sammen 2,5 millioner til det populære friluftslivsområdet.

Uansett hvem eller hva din bekymring gjelder, ønsker brannvesenet å høre fra deg. Sammen kan vi unngå at branner oppstår og potensielt redde liv.

Demninga skal renoveres og forsterkes. Da må vatnet tømmes, og deler av turvegen rundt Øverlandsvatnet blir stengt.

Molde kommune jobber med å kartlegge og verdsette de viktigste friluftslivsområdene i kommunen. Fristen for å gi innspill gikk ut 10. juni.

Fant du det du lette etter?