Velkommen til ny nettside!

Midsund, Molde og Nesset er Molde kommune fra 1. januar 2020, og dette er vår nye, felles nettside!

Den er fortsatt under utvikling, og det kan hende at du finner sider som ikke er oppdatert ennå. Gi oss gjerne tilbakemelding på "fant du det du lette etter".

Aktuelt

Fra nyttår av vil det nye brannvernsamarbeidet Nordmøre og Romsdal brann og redning IKS (NORBR) være operativt. NORBR vil ha ansvaret for brannberedskap, forebyggende tjenester og utføring av tilsyn/feiing i kommunene Tingvoll, Sunndal, Gjemnes, Rauma, Aukra og Molde.

Midsund, Molde og Nesset blir Molde kommune fra 1. januar 2020. Det markeres med en gave på 200 000 kroner til ungdommen.

Kart- og eiendomsinformasjon kan ikke oppdateres i en periode. Dette kan gi forsinkelser i kjøp og salg av eiendom, og har konsekvenser for eiendomsmeglere som kjøper meglerpakker.

Noen veier og gater må skifte navn hvis det er flere som heter det samme i Midsund, Molde og Nesset. Her er oversikt over nye gatenavn.