Aktuelt nå:

Koronavaksine for prioriterte grupper
Alt om korona

Kontaktinformasjonen til ansatte har falt ut
Ta kontakt med sentralbordet på 71 11 10 00 om du ikke finner informasjonen du trenger.

19.06.21: To nye smittetilfeller

Lørdag ble det meldt om to nye positive tester for korona i Molde kommune. Begge er nærkontakter til kjente smittetilfeller i det pågående utbruddet.

18.06.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har fredag kveld fått melding om et nytt smittetilfelle. Smitten kobles til det pågående utbruddet i kommunen, og smittesporing pågår fortsatt.

18.06.21: Alfavarianten i Molde

Laboratoriet ved sjukehuset har nå analysert de positive prøvene vi har i Molde. De er av typen alfa, altså den britisk muterte virusvarianten.

18.06.21: 150 personer i karantene i Molde

Det pågående utbruddet i Molde har ført til at om lag 150 personer nå er satt i karantene. I tillegg er nærmere 300 personer i ventekarantene. En av de fire smittede er elev ved 2. trinn på Kvam skole.

Utbrot av saueskabbmidd

Saueskabbmidd er oppdaga på mange geiter i Midt-Norge. Sidan midden er smittsam vert det sett i verk tiltak for å redusere smitten blant geit, og for å hindre smitte over til sau.

17.06.21: Ytterligere to smittetilfeller i Molde

Molde kommune fikk torsdag kveld melding om to nye tilfeller av korona. Etter at to personer fikk påvist smitte torsdag formiddag, ble nærmere 50 nærkontakter satt i karantene og 141 personer ble testet på teststasjonen i løpet av dagen. Det har resultert i ytterligere to smittetilfeller.

17.06.21: To nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om to nye smittetilfeller. Smittekilden er kjent. De to er smittet etter at de har hatt besøk av gjester fra Trøndelag.

Vi tester ut smarte avfallsbeholdere i sentrum

Smarte avfallsbeholdere gir beskjed når de skal tømmes og komprimerer avfallet for bedre kapasitet. Nå settes de ut i Molde sentrum.

Gresset gror på gravplassene

Den siste tiden har varmen medført at det har vært voldsom grasvekst på gravplassene i hele kommunen

Parker gratis i Molde parkeringshus i sommer

Nå kan du parkere gratis i parkeringstunnelen alle lørdager i juni, juli og august!