Hege-Beate Skjølberg (51) er ny assisterende kommunedirektør i Molde

Hege-Beate Skjølberg er ansatt som assisterende kommunedirektør i Molde kommune. Hun etterfølger dermed Britt Rakvåg Roald som har gått over i ny stilling i Helse Møre og Romsdal.

Ny økonomisjef i Molde kommune

Terje Tveeikrem Sæter (44) er ansatt som ny økonomisjef i Molde kommune. Han etterfølger Kurt Magne Thrana som gikk av med pensjon i sommer. Sæter er i dag konstituert i stillingen.

Forslag til tiltak i sektor for helse og omsorg

Administrasjonen har lagt fram ulike forslag til tiltak for å komme i økonomisk balanse i neste års budsjett.

19.07.21: Ellen Lyngvær Hjelset konstitueres i stillingen som fagleder barnehage

Styrer ved Lillekollen barnehage, Ellen Lyngvær Hjelset, er i dag blitt konstituert i stillingen som fagleder barnehage i Molde kommune. Laila Dahle, som startet som fagleder i mars i år, har sagt opp stillingen for å bli daglig leder i MoBarn.

- Takk for hyggelig overraskelse

Vaksineringsteamet på Moldehallen ble overrasket med kake fra Jordbærpikene.

Nå kan du sjekke kvaliteten på drikkevannet

Molde kommune tar jevnlig prøver fra vannverkene for å overvåke vannkvaliteten. Nå kan du selv se prøveresultatene på nettsidene våre.

Vi tester ut smarte avfallsbeholdere i sentrum

Smarte avfallsbeholdere gir beskjed når de skal tømmes og komprimerer avfallet for bedre kapasitet. Nå settes de ut i Molde sentrum.

Vanningstips

Vanner du hagen riktig sparer du tid og krefter, gressplenen blir mer robust og du unngår også unødig forbruk av vann.

30.04.21: Torgeir Haukebø er ny daglig leder ved Molde eiendom KF

Torgeir Haukebø (46) er tilsatt som ny daglig leder i Molde eiendom KF. -Vi er svært glade for at Torgeir takket ja til å bli Molde eiendoms nye leder, sier styreleder Arild Svensli. Med Torgeir Haukebø får det kommunale foretaket en engasjert leder med god kompetanse og erfaring fra lederstillinger i både privat og kommunal sektor.

Marianne Stokkereit Aasen tilsatt som ny kommunedirektør

Et enstemmig kommunestyre vedtok 29. april å tilsette Marianne Stokkereit Aasen som ny kommunedirektør.