04.08.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har sent onsdag kveld fått melding om en ny positiv test.

Bestille time for vaksinering - dose 1

Dersom du ennå ikke har fått time for dose 1 av koronavaksinen kan du nå bestille dette selv.

Endring av vaksinedato

Alle som har time for vaksinering i Moldehallen på tirsdag 3. august må dessverre få flyttet denne timen til torsdag 5. august.

29.07.21: To nye er smittet av korona i Molde

Molde kommune har torsdag kveld fått melding om to nye positive tester.

Deler av Moldelivegen stengt for gjennomkjøring i uke 31

Fra og med mandag 2. august vil deler av Moldelivegen bli stengt. Vegen blir stengt for gjennomkjøring mellom krysset Aleksander Kjellands veg/Moldelivegen og krysset Fjellbruvegen/Moldelivegen.

22.07.21: Vaksinemeldinger fra Molde kommune var ikke falske likevel

Meldingene fra vaksineteamet i Molde kommune, som Molde kommune mistenkte var falske, viser seg likevel å være sendt fra kommunen.

19.07.21: Ellen Lyngvær Hjelset konstitueres i stillingen som fagleder barnehage

Styrer ved Lillekollen barnehage, Ellen Lyngvær Hjelset, er i dag blitt konstituert i stillingen som fagleder barnehage i Molde kommune. Laila Dahle, som startet som fagleder i mars i år, har sagt opp stillingen for å bli daglig leder i MoBarn.

- Takk for hyggelig overraskelse

Vaksineringsteamet på Moldehallen ble overrasket med kake fra Jordbærpikene.

Nå kan du sjekke kvaliteten på drikkevannet

Molde kommune tar jevnlig prøver fra vannverkene for å overvåke vannkvaliteten. Nå kan du selv se prøveresultatene på nettsidene våre.

Nye parkeringsregler ved Retiro

- Vi må stoppe parkering langs gangveier og på grøntanlegget ved Retiro av hensyn til sikkerheten til de besøkende, sier Karl-Håkon F. Eriksen i Molde kommune.