Vanningstips

Vanner du hagen riktig sparer du tid og krefter, gressplenen blir mer robust og du unngår også unødig forbruk av vann.

30.04.21: Torgeir Haukebø er ny daglig leder ved Molde eiendom KF

Torgeir Haukebø (46) er tilsatt som ny daglig leder i Molde eiendom KF. -Vi er svært glade for at Torgeir takket ja til å bli Molde eiendoms nye leder, sier styreleder Arild Svensli. Med Torgeir Haukebø får det kommunale foretaket en engasjert leder med god kompetanse og erfaring fra lederstillinger i både privat og kommunal sektor.

Marianne Stokkereit Aasen tilsatt som ny kommunedirektør

Et enstemmig kommunestyre vedtok 29. april å tilsette Marianne Stokkereit Aasen som ny kommunedirektør.

22.04.21: Innstiller Marianne Stokkereit Aasen som kommunedirektør i Molde

Marianne Stokkereit Aasen innstilles som ny kommunedirektør i Molde kommune. Innstillingen er enstemmig fra ansettelsesutvalgets side. Hun tilbys topplederjobben dersom formannskapet og kommunestyret slutter seg til saken i neste uke.

Ny daglig leder i Molde kommunale Pensjonskasse

Lars J. Larsen (52) er ansatt som ny daglig leder i Molde kommunale Pensjonskasse. Han tar over etter Magne Orten, som går av med pensjon til sommeren.

Lyser ut bygging av Årølia skole

Molde eiendom KF vil etter påske lyse ut bygging av Årølia skole i to nye anbudskonkurranser. Planen er at Årølia skole kan tas i bruk til skolestart 2023.

Molde kommune vil utrede installering av smarte vannmålere

Som en del av Smart Molde-satsingen, utredes det om digitale vannmålere skal installeres hos alle abonnentene med kommunal vannforsyning. Prosjektet har fått navnet Smart vann og vil muliggjøre tjenester som tilpasset vannprising og varslingstjenester.

Vil redusere kø og gjøre byen tryggere gjennom prosjektet Smart mobilitet

– La bilen stå, velg heller å sykle, samkjøre eller gå hvis du kan

Webinar: Trygg ferdsel i og rundt Molde idrettspark

Her kan du se opptak av webinaret

Molde kommune med overskudd på 12,4 millioner kroner

Historiens første årsregnskap for nye Molde kommune ender med et overskudd på 12,4 millioner kroner. Koronasituasjonen bidro til usikre rapporteringer gjennom hele året, og pandemien er en medvirkende årsak til at kommunen kommer langt bedre ut enn prognosene per 2. tertial 2020 skulle tilsi. Da lå Molde kommune an til et samlet underskudd på 39,3 millioner kroner.