45 millioner i støtte til energitiltak i kommunale utleieboliger

Molde kommune tar nå viktige steg på veien mot å produsere strøm til kommunale utleieboliger. Hvis alle prosjektene blir realisert, får rundt 30 bygg solcellepanel som sikrer billigere strøm til dem som bor der.

Kulturskolen starter julemusikal-tradisjon

Snart premiere for Molde kulturskoles nye storsatsing: Kan Doktor Proktor redde jula?

Raknes skole skal selges

Raknes skole er ikke lenger bruk til skoledrift – kan frivillige lag eller organisasjoner være interessert i bygget?

Budsjett 2023 og økonomiplan 2023-2026

Her er Molde formannskaps forslag til budsjett 2023 og økonomiplan for perioden 2023–2026.

Tilskudd til inkludering av barn og unge 2023

Tilskuddsordningen skal bidra til utvikling av åpne møteplasser, deltakelse på ferie- og fritidsaktiviteter og fullføring av utdanningsløp. Målgruppen er barn og unge i alderen 0 til og med 24 år som av ulike grunner står i fare for å havne i utenforskap.

Ergoterapiens dag 27. oktober

Verdensdagen markeres i innbyggerlaben i Storgata fra kl. 11-13.

Reiste til framtidas Lundavang

Gjennom rollespill kunne deltagerne bli med på en reise til Lundavang anno 2050.

Stor snarvei-satsing

Molde kommune bruker i disse dager 250.000 til å gjøre snarveier i byen farbare og lette og finne.

Velkommen innom for en klimaprat!

Vi skal lage ei klima- og energiplan for Molde, og da vil vi veldig gjerne høre fra deg. Stikk innom oss, eller fyll ut skjema.

Lørdag 1. oktober markerer vi eldredagen på innbyggerlaben

Tema:  Hverdagsmestring Tidsrom:  Kl. 10.00 - 14.00 Sted:  Innbyggerlaben "Innom", Storgata 44