Spørsmål om koronaviruset?

Aktuelt

Mistanken om at et barnehagebarn i Molde kommune var koronasmittet utløste testing av i alt 60 personer tidligere denne uken. Nå oppheves disse karantenene.
Det gjelder også for hjemmekarantenen for barn og ansatte i Eidsvåg barnehage, Eidsvåg barne- og ungdomsskole, samt ved Høgnakken barnehage. Det samme gjelder for ansatte og pasienter ved Nesset legekontor.

Husk å søke tilskuddsordningene fra kultur i tidligere Nesset og "gamle" Molde kommune.

De som skal testes for koronavirus i Molde kommune, skal møte opp på Træffhuset. Men du må ha timeavtale før du kommer.
-For å unngå samlinger av mennesker som kan være smittet, er det svært viktig at dette respekteres, sier kommuneoverlege Cato Innerdal.

Barnehagebarnet i Molde kommune, som hadde testet svakt positivt på koronavirus, er likevel ikke smittet. Det viser prøvesvarene som Molde kommune mottok torsdag ettermiddag.

Et barnehagebarn bosatt i Molde kommune er mulig smittet av korona og endelig prøvesvar vil foreligge torsdag ettermiddag. Kommunen arbeider kontinuerlig med å få oversikt situasjonen og iverksetter følgende nye tiltak nå:

Ett barn ved Eidsvåg barnehage mulig smittet av koronavirus. Molde kommune iverksetter følgende tiltak med umiddelbar virkning:

Kommunale gebyr og eiendomsskatt faktureres fire ganger pr. år. Første faktura fra nye Molde kommune sendes ut i disse dager. Noen innbyggere vil oppleve endringer fra tidligere år.

Molde kommune vil i år ikke markere barnehagedagen 2020, som er 10. mars. Tiltaket er et ledd i kommunens arbeid med å redusere smitterisikoen for koronavirus.

– La bilen stå, velg heller å sykle, samkjøre eller gå hvis du kan

Et hundretalls personer stilte på folkemøte Molde rådhus i kveld. Temaet var bærekraft.