Velkommen til åpninga av leikeplassen på Sjøfronten!

Onsdag 6. juli klokka 14.00 åpner den flotte leikeplassen. Boller og brus til barna!

Lokalhistoriske bøker til salgs på kommunehuset i Eidsvåg

Hvordan unngå parkeringskaos på MFK sine hjemmekamper?

Både vi som kommune, og klubben selv, gleder oss stort over ivrige supportere på hjemmekamp, men parkering i sentrum er et problem.

Visste du at Molde kommune dyrker de fleste av sommerblomstene sine selv?

Her kan du se historien om hvordan Molde bydrift jobber for å gi deg vakre blomster hver sommer.

Kartlegger geologien fra lufta

Fra midten av juni og i cirka seks uker framover skal Norges geologiske undersøkelse (NGU) utføre geofysiske målinger fra helikopter i Møre og Romsdal. Det melder NGU i ei pressemelding i dag.

Ny tilskuddsordning til mangfold- og inkluderingstiltak i idrett og fysisk aktivitet

Det er åpnet for søknader og søknadsfristen er 13. juni, klokken 13.00.

"Vi er imponert over frivilliges innsats. Det har vært helt avgjørende for å kunne bosette flyktninger raskt"

Flyktningtjenesten i Molde har hatt en svært travel periode i forbindelse med Ukraina-krisen. Men de har fått uvurderlig hjelp fra frivillige.

Ekstra tilskuddspott i anledning Frivillighetens år

Molde kommune ønsker å vise at man setter pris på all den frivillige innsatsen som våre lag og organisasjoner legger ned gjennom sine ulike aktiviteter, tiltak for praktisk tilrettelegging og tilbud til kommunens innbyggere.

Elever motiveres til å velge ei framtid i byggenæringa

Som et tiltak for å rekruttere unge til byggebransjen samarbeider kommunen med næringslivet og inviterer ungdomsskoleelever til byggeplassene.

Velkommen til åpning av Idrettens hus og markering av Frivillighetens år 2022!

Alle er hjertelig velkommen til Idrettens hus, onsdag 8. juni!