16.07.21: Tre nye er smittet med deltavirus i Molde

Molde kommune har fredag ettermiddag fått melding om tre nye smittetilfeller. To av dem kobles til utbruddet fra onsdag. De to satt allerede i karantene og er nå overført til isolasjon. Smittesporing pågår, men det er få nærkontakter.

16.07.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har fredag morgen fått melding om et nytt smittetilfelle. Det er ikke koblet til det pågående utbruddet, og smittekilden er ukjent. Smittesporing pågår og så langt er fire personer satt i karantene. De skal testes i dag.

15.07. 21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om ett nytt smittetilfelle. Det knyttes til det pågående utbruddet, og vedkommende er en kjent nærkontakt av en tidligere smittet.

15.07.21: Deltavirus i Molde

De tre koronatilfellene vi har i Molde nå, er deltavarianten. Dersom du ikke kan holde en meters avstand til andre, bør du følge det nasjonale rådet om å bruke munnbind. Det gjelder uavhengig av om du er vaksinert eller ikke.

14.07.21: Ytterligere to smittetilfeller i Molde

To av nærkontaktene til den smittede som ble registrert i Molde tidligere i dag, har nå testet positivt på korona.

14.07.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune fikk tirsdag ettermiddag melding om ett nytt tilfelle av koronasmitte. Vedkommende er ikke hjemmehørende i Molde, men oppholder seg her. Smittekilden er kjent, og knyttes til et besøk fra en annen del av landet. Smittesporing pågår fortsatt.

- Takk for hyggelig overraskelse

Vaksineringsteamet på Moldehallen ble overrasket med kake fra Jordbærpikene.

Nå kan du sjekke kvaliteten på drikkevannet

Molde kommune tar jevnlig prøver fra vannverkene for å overvåke vannkvaliteten. Nå kan du selv se prøveresultatene på nettsidene våre.

Asfalterer to strekninger

Torsdag 8. juli asfalterer vi to steder sentralt i Molde.

Nye parkeringsregler ved Retiro

- Vi må stoppe parkering langs gangveier og på grøntanlegget ved Retiro av hensyn til sikkerheten til de besøkende, sier Karl-Håkon F. Eriksen i Molde kommune.