22.03.21: Dropp handletur og besøk til Ålesundsområdet

Molde kommune anbefaler deg å droppe handleturen og andre fritidsreiser til Ålesundsområdet nå. I tillegg bør pendlere ha hjemmekontor.

18.03.21: Flypassasjerene trenger ikke å gå i karantene eller teste seg

En person som testet positivt på koronasmitte ble tatt av et fly som var på vei fra Gardermoen til Molde i går. Det resulterte i at flere personer ble satt i karantene.

17. mai i Molde!

- Vi skal gjøre det vi kan for å få ei fin feiring av nasjonaldagen. Det blir et digitalt opplegg, så jobber vi i tillegg med å legge til rette for så mye normal feiring som mulig, alt etter hva smittesituasjonen tillater, sier leder i 17. mai-komitéen, Morten Walløe Tvedt (Rødt).

14.03.21: Mutert virus i Molderegionen

Mange Elkjøp-kunder fulgte Molde og Aukra kommunes sterke oppfordring om å teste seg i dag. Til sammen 290 personer er blitt testet på teststasjonen på Nøisomhed, men resultatene er enda ikke klare.

14.03.21: Var du på Elkjøp i Molde på onsdag eller torsdag? Da bør du teste deg!

Oppfordringen knyttes til pågående smittesporing i Aukra kommune. Du bør teste deg dersom du har vært i i butikken på følgende tidspunkt:

13.03.21: Britisk virusvariant i Molde

Molde kommune fikk lørdag ettermiddag melding om at en person er smittet av korona. Smitten skjedde i forbindelse med en reise til et annet sted i Norge. Prøven er nå blitt analysert, og det viser seg at dette er et mutert virus av den britiske varianten.

08.03.21: Viktig melding fra smittevernkontoret i Trondheim

Har du vært i Trondheim mellom 27. februar og 3. mars? Ansatte og kunder skal ta en test så fort som mulig og være oppmerksomme på symptomer dersom de har vært på nedenfor nevnte spisested:

05.03.21: Smitte ved Hauglegda barnehage

Molde kommune har i kveld fått bekreftet at et barn som går på Hauglegda barnehage er smittet av korona. 13 barn og fire ansatte i barnehagen er satt i karantene og skal testes på mandag. Smittetilfellet kobles til det pågående utbruddet i Molde

05.03.21: Koronasmitte ved Nordbyen skole

Molde kommune har i dag fått melding om to nye koronasmittede, og en av dem er lærer ved Nordbyen skole. Hele femte trinn ved skolen, samt lærere og øvrige ansatte som har vært nærkontakter, er nå satt i karantene og blir testet i dag. Smittesporing pågår fortsatt.

Molde kommune vil utrede installering av smarte vannmålere

Som en del av Smart Molde-satsingen, utredes det om digitale vannmålere skal installeres hos alle abonnentene med kommunal vannforsyning. Prosjektet har fått navnet Smart vann og vil muliggjøre tjenester som tilpasset vannprising og varslingstjenester.