Molde kommune står i solidaritet med det ukrainske folk

I forbindelse med krigen i Ukraina og den pågående russiske invasjonen av landet, flagger Molde kommune med det ukrainske flagget på rådhusplassen, lørdag 26. februar 2022. Flaggingen er for å markere solidaritet med Ukraina og det ukrainske folk.

BUA Molde - midt i høysesongen for utlån av utstyr

Utstyrssentralen BUA Molde ble åpnet 16. november 2020 og holder til i underetasjen på Idrettens hus, vegg i vegg med den nye innendørs skateparken. Her kan barn og unge låne sportsutstyr og friluftsutstyr helt gratis.

Molde kommune kan bli deleier av Framtidslabben i Ålesund

Sammen med en rekke partnere har Molde kommune inngått en intensjonsavtale for å formalisere samarbeidet om bærekraftige samfunnsutvikling i Møre og Romsdal. Det innebærer blant annet felles drift av Framtidslabben i Ålesund.

Stor suksess i nye lokaler

Etter et halvt år i nye lokaler opplever Gratisbutikken rekordbesøk.

Høye brøytekanter?

Nå som vi har fått en god, gammeldags vinter igjen, får vi mange tilbakemeldinger om høye brøytekanter som reduserer sikt.

Nytt tilbud til unge realfagsspirer

Bergmo ungdomsskole starter egen realfagklasse for dem som er spesielt interessert i matematikk, biologi, fysikk, kjemi, geofag og teknologi.

Legevakten i Eidsvåg må stenge på ubestemt tid

På grunn av legemangel må legevakten i Eidsvåg stenges fra 7. februar. Innbyggere i tidligere Nesset kommune som trenger legehjelp på kveldstid vil da bli henvist til legevakten i Molde eller på Sunndalsøra .

- Kjekt å få bidra i dugnaden!

Enen aktivitetssenter er blant dem som hjelper Molde kommune med å pakke tusenvis av hurtigtester. De gjør en uvurderlig jobb for lokalsamfunnet. Molde kommune sender en stor takk til alle som hjelper til!

For mange opplever Molde kommunestyre som en utrygg møteplass

28 prosent av de folkevalgte i Molde kommunestyre mener at møtearenaen ikke er en trygg møteplass, mens 54 prosent mener at den er det. Det viser en undersøkelse blant kommunestyrerepresentantene som ble utført før jul.

Gir vaksinetilbud til barn over 5 år

Molde kommune mottar barnevaksiner i uke 4 og setter opp vaksinering av denne aldersgruppa fra torsdag 27.1.22.