11.05.21: Massetestet alle avgangselevene

Mandag og tirsdag denne uka ble alle avgangselevene ved Molde videregående skole og Romsdal videregående skole massetestet for korona. Dette var i alt 17 skoleklasser, og alle testene er nå bekreftet negative.

03.05.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i kveld mottatt melding om et nytt smittetilfelle. Dette er en kjent nærkontakt av en tidligere registrert smittet.  Den positive var i karantene fra før, og er nå satt  i isolasjon.

30.04.21: Torgeir Haukebø er ny daglig leder ved Molde eiendom KF

Torgeir Haukebø (46) er tilsatt som ny daglig leder i Molde eiendom KF. -Vi er svært glade for at Torgeir takket ja til å bli Molde eiendoms nye leder, sier styreleder Arild Svensli. Med Torgeir Haukebø får det kommunale foretaket en engasjert leder med god kompetanse og erfaring fra lederstillinger i både privat og kommunal sektor.

Marianne Stokkereit Aasen tilsatt som ny kommunedirektør

Et enstemmig kommunestyre vedtok 29. april å tilsette Marianne Stokkereit Aasen som ny kommunedirektør.

22.04.21: Innstiller Marianne Stokkereit Aasen som kommunedirektør i Molde

Marianne Stokkereit Aasen innstilles som ny kommunedirektør i Molde kommune. Innstillingen er enstemmig fra ansettelsesutvalgets side. Hun tilbys topplederjobben dersom formannskapet og kommunestyret slutter seg til saken i neste uke.

Ny daglig leder i Molde kommunale Pensjonskasse

Lars J. Larsen (52) er ansatt som ny daglig leder i Molde kommunale Pensjonskasse. Han tar over etter Magne Orten, som går av med pensjon til sommeren.

11.04.21: Eikesdalsvegen åpner søndag klokken 10

Eikesdalsvegen måtte stenges på lørdag fordi det hadde gått et snøras ved Yste Bjørkelva. Det meldte  vegvesen.no . Vegdrift har søndag morgen gjort en ny vurdering av situasjonen og åpner Eikesdalsvegen klokken 10.00 i dag.

Lyser ut bygging av Årølia skole

Molde eiendom KF vil etter påske lyse ut bygging av Årølia skole i to nye anbudskonkurranser. Planen er at Årølia skole kan tas i bruk til skolestart 2023.

Molde kommune vil utrede installering av smarte vannmålere

Som en del av Smart Molde-satsingen, utredes det om digitale vannmålere skal installeres hos alle abonnentene med kommunal vannforsyning. Prosjektet har fått navnet Smart vann og vil muliggjøre tjenester som tilpasset vannprising og varslingstjenester.

Vil redusere kø og gjøre byen tryggere gjennom prosjektet Smart mobilitet

– La bilen stå, velg heller å sykle, samkjøre eller gå hvis du kan