Aktuelt nå:

Koronavaksine for prioriterte grupper
Alt om korona

Kontaktinformasjonen til ansatte har falt ut
Ta kontakt med sentralbordet på 71 11 10 00 om du ikke finner informasjonen du trenger.

Aktuelt

26.04.21: Var du innom Coop Obs Bygg på Molde Storsenter på fredag eller lørdag?

Da må du være ekstra oppmerksom på symptomer på sykdom.  En ansatt er bekreftet smittet av korona, og kunder kan ha vært utsatt for smitte. Dette gjelder kunder som var innom butikken fredag 23. og lørdag 24. april.

24.04.21: Har du vært i Ålesund i løpet av den siste uka?

Det er påvist smitte ved flere restauranter og klesbutikker. Har du besøkt noen av disse stedene og får symptomer? Da vil Ålesund kommune at du går i karantene og tester deg.

22.04.21: Innstiller Marianne Stokkereit Aasen som kommunedirektør i Molde

Marianne Stokkereit Aasen innstilles som ny kommunedirektør i Molde kommune. Innstillingen er enstemmig fra ansettelsesutvalgets side. Hun tilbys topplederjobben dersom formannskapet og kommunestyret slutter seg til saken i neste uke.

17.04.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om et nytt smittetilfelle. Vedkommende er satt i isolasjon og åtte personer er satt i karantene og skal testes over helga. I tillegg er 13 personer satt i ventekarantene. Smittekilden er ukjent, og smittesporing pågår fortsatt.

Ny daglig leder i Molde kommunale Pensjonskasse

Lars J. Larsen (52) er ansatt som ny daglig leder i Molde kommunale Pensjonskasse. Han tar over etter Magne Orten, som går av med pensjon til sommeren.

11.04.21: Eikesdalsvegen åpner søndag klokken 10

Eikesdalsvegen måtte stenges på lørdag fordi det hadde gått et snøras ved Yste Bjørkelva. Det meldte  vegvesen.no . Vegdrift har søndag morgen gjort en ny vurdering av situasjonen og åpner Eikesdalsvegen klokken 10.00 i dag.

Lyser ut bygging av Årølia skole

Molde eiendom KF vil etter påske lyse ut bygging av Årølia skole i to nye anbudskonkurranser. Planen er at Årølia skole kan tas i bruk til skolestart 2023.

Molde kommune vil utrede installering av smarte vannmålere

Som en del av Smart Molde-satsingen, utredes det om digitale vannmålere skal installeres hos alle abonnentene med kommunal vannforsyning. Prosjektet har fått navnet Smart vann og vil muliggjøre tjenester som tilpasset vannprising og varslingstjenester.

Vil redusere kø og gjøre byen tryggere gjennom prosjektet Smart mobilitet

– La bilen stå, velg heller å sykle, samkjøre eller gå hvis du kan

Webinar: Trygg ferdsel i og rundt Molde idrettspark

Her kan du se opptak av webinaret