Spørsmål om koronaviruset?

Aktuelt

Et hundretalls personer stilte på folkemøte Molde rådhus i kveld. Temaet var bærekraft.

– Lillekollen skal bli en perle midt i byen der folk kan møtes!

Det er klart for ny runde med folkemøter! Denne gangen er temaet bærekraft.

Åpen dag for dere som skal søke barnehageplass!

Molde kommune har i dag sendt ut informasjonsmateriell til blant annet skoler, barnehager, sjukehjem og fastlegekontor om koronavirus.

Bor du i Molde kommune? I løpet av de nærmeste ukene kan du bli oppringt av Sentio Research Norge.

Fra nyttår av vil det nye brannvernsamarbeidet Nordmøre og Romsdal brann og redning IKS (NORBR) være operativt. NORBR vil ha ansvaret for brannberedskap, forebyggende tjenester og utføring av tilsyn/feiing i kommunene Tingvoll, Sunndal, Gjemnes, Rauma, Aukra og Molde.

Midsund, Molde og Nesset blir Molde kommune fra 1. januar 2020. Det markeres med en gave på 200 000 kroner til ungdommen.