Nytt liv til stolane på Nobel seniorsenter

Då stolane ved Nobel seniorsenter trong ei oppgradering tok leiaren ved senteret eit annleis val. I staden for å kjøpe nye stolar har ombruk og restaurering bidrege til å spare både miljøet og lommeboka. 

BUA Molde gjør sports- og friluftsutstyr tilgjengelig for alle

Utstyrssentralen BUA Molde holder til i underetasjen på Idrettens hus. Her kan barn og unge låne sportsutstyr og friluftsutstyr helt gratis. Det er også mulig å leie utstyr i Eidsvåg og i Midsund i regi av frivilligsentralene. 

Bli familiekontakt og gjør en forskjell!

Har du litt tid til overs du vil bruke på noe meningsfylt? Flere småbarnsfamilier står overfor ulike utfordringer i hverdagen og venter på hjelp og støtte. 

Stimuleringstilskudd til veterinære tjenester

Nå kan dyrehelsepersonell søke om stimuleringstilskudd for 2024.

Kristine Thomassen blir ny kultursjef i Molde kommune

Thomassen er 35 år og kommer fra stilling som leder for Frivilligsentralen i Aukra kommune. Hun tiltrer i stillingen som ny kultursjef 1. februar. 

Har du lyst til å være med på en litterær, personlig og sosial opplevelse?

Lytt LITT er et tilbud fra Molde bibliotek med mål om å undre seg over litteratur i fellesskap. Nå utvider biblioteket tilbudet, så flere kan ha muligheten til å delta.

Med nye sykkelbokser kan du nå parkere sykkelen din trygt og tørt i Molde sentrum gratis

Nå har vi plassert ut fire sykkelparkeringsbokser i Molde sentrum som totalt vil romme seksten sykler. Ved å bruke en app får du tilgang til å parkere sykkelen din her. De første fire timene av parkeringen er gratis. 

Folkehelseprosjekt skal gi barn og unge et rikere læringsmiljø ved bruk av kunst- og kulturfagene

Folkehelseprosjektet “Mosaikk” er midtveis i prosjektperioden og mye spennende skjer på pilotskolene Kviltorp SFO, Nordbyen skole og Bekkevoll ungdomsskole. 

Utvekslingstur til Frankrike styrker bånd, språkkunnskaper og europeisk samhold

I høst hadde en franskklasse i 10. klasse ved Bergmo ungdomsskole gleden av å utforske den franske landsbygda og utvide språkkunnskapene sine ved å tilbringe en hel uke i kommunen Aurillac.

Svært kraftige vindkast natt til tirsdag

Fest alle løse gjenstander før du legger deg i kveld! Natt til tirsdag og tirsdag morgen er det meldt om svært kraftige vindkast i Møre og Romsdal. Gjenstander kan bli tatt av vinden og blåst av gårde, og det er fare for skade på bygninger og infrastruktur.