Molde er en Fairtrade-kommune

Molde kommune ønsker å være en pådriver for rettferdig handel, og fikk status som Fairtrade-kommune i mai 2022.  Vi skal arbeide aktivt for å øke kunnskapen om Fairtrade i molderegionen, og kjøpe rettferdig produserte varer innenfor det som lov om offentlige anskaffelser tillater.

Nå tilbyr vi pneumokokkvaksine

Vaksinen er anbefalt til alle over 65 år. Det vil òg være aktuelt å ta denne vaksinen om du røyker, har astma/KOLS, kronisk hjerte-, nyre- eller leversykdom, diabetes, cøliaki eller har hatt lungebetennelse med pneumokokker.

«Kle deg og beveg deg!»

ROR-kommunene og Molde sykehus setter fokus på viktigheten med tidlig mobilisering når du er innlagt på sykehus. De samarbeider om mobiliseringskampanjen «Kle deg og beveg deg!».

Nye parkeringsautomater som ikke gir deg billett

Molde kommune og Romsdal parkering bytter nå ut alle de gamle parkeringsautomatene. De første fem, av de 29 nye automatene, er nå på plass på sykehuset. Bruker du en av dem slipper du nå å legge billetten i frontruta. Alt registreres på parkeringsautomaten.

Molde kommune står i solidaritet med det ukrainske folk

I forbindelse med krigen i Ukraina og den pågående russiske invasjonen av landet, flagger Molde kommune med det ukrainske flagget på rådhusplassen, lørdag 26. februar 2022. Flaggingen er for å markere solidaritet med Ukraina og det ukrainske folk.

BUA Molde - midt i høysesongen for utlån av utstyr

Utstyrssentralen BUA Molde ble åpnet 16. november 2020 og holder til i underetasjen på Idrettens hus, vegg i vegg med den nye innendørs skateparken. Her kan barn og unge låne sportsutstyr og friluftsutstyr helt gratis.

Molde kommune kan bli deleier av Framtidslabben i Ålesund

Sammen med en rekke partnere har Molde kommune inngått en intensjonsavtale for å formalisere samarbeidet om bærekraftige samfunnsutvikling i Møre og Romsdal. Det innebærer blant annet felles drift av Framtidslabben i Ålesund.

Stor suksess i nye lokaler

Etter et halvt år i nye lokaler opplever Gratisbutikken rekordbesøk.

Høye brøytekanter?

Nå som vi har fått en god, gammeldags vinter igjen, får vi mange tilbakemeldinger om høye brøytekanter som reduserer sikt.

Nytt tilbud til unge realfagsspirer

Bergmo ungdomsskole starter egen realfagklasse for dem som er spesielt interessert i matematikk, biologi, fysikk, kjemi, geofag og teknologi.