Vaksinekøen i Molde: Slik prioriteres ansatte i barnehager og skoler

Ansatte i skoler og barnehager som er i alderstrinnet 25 til 39 år, blir innkalt til vaksinering i Molde i løpet av juli måned. Det er den konkrete omrokkeringa som gjøres i Molde kommune for å sikre at så mange ansatte som mulig skal være beskytta før skolestart.

Tidligstemming og forhåndsstemmer

Valgdagen er 13. september. Fra 10. august åpner den ordinære perioden for forhåndsstemmer. Hvis du ikke har mulighet til å komme på valgdagen, eller i perioden med forhåndsstemmer kan du avtale tid for å stemme.

23.06.21: To nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om to nye smittetilfeller som begge er knyttet til det pågående utbruddet i kommunen.

22.06.21: Tre nye tilfeller tirsdag kveld

Alle er kjente nærkontakter.

Kompensasjonsordning til lokale virksomheter - ny tildelingsrunde

Molde kommune har fått tildelt 6,896 millioner kroner som skal benyttes til å kompensere lokale bedrifter og foretak som er særlig hardt rammet av lokale og nasjonale smitteverntiltak i forbindelse med covid-19-pandemien.

19.06.21: To nye smittetilfeller

Lørdag ble det meldt om to nye positive tester for korona i Molde kommune. Begge er nærkontakter til kjente smittetilfeller i det pågående utbruddet.

18.06.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har fredag kveld fått melding om et nytt smittetilfelle. Smitten kobles til det pågående utbruddet i kommunen, og smittesporing pågår fortsatt.

18.06.21: Alfavarianten i Molde

Laboratoriet ved sjukehuset har nå analysert de positive prøvene vi har i Molde. De er av typen alfa, altså den britisk muterte virusvarianten.

18.06.21: 150 personer i karantene i Molde

Det pågående utbruddet i Molde har ført til at om lag 150 personer nå er satt i karantene. I tillegg er nærmere 300 personer i ventekarantene. En av de fire smittede er elev ved 2. trinn på Kvam skole.

Utbrot av saueskabbmidd

Saueskabbmidd er oppdaga på mange geiter i Midt-Norge. Sidan midden er smittsam vert det sett i verk tiltak for å redusere smitten blant geit, og for å hindre smitte over til sau.