Nå kan du vaksinere deg på apotek i Molde

Fra i dag kan alle innbyggere over 18 år ta koronavaksine hos Boots apotek Molde og Apotek 1 på Moldetorget. Vitusapoteket vil også tilby vaksinering etter hvert.

Legger til rette for boligbygging i nærhet til sykehuset

Tre tomter for utbyggere legges ut for salg i Elgsåslia, og opparbeiding av flere boligområder er igangsatt.

Nå starter arbeidet på tomta til Årølia skole

Den observante innbygger har nok registrert at noe skjer på tomta hvor Årølia skole skal bygges, og Molde eiendom KF har allerede mottatt positive tilbakemeldinger fra innbyggere som gleder seg over oppstart av arbeidet.

Renseanlegget på Cap Clara: Ei miljøinvestering for framtida

Kloakk inneholder tungmetaller, mikroplast og næringsstoffer som kan skade både natur og mennesker. Derfor er norske kommuner underlagt strenge krav til å rense kloakken. Men visste du at Molde kommune faktisk er best i fylket på rensing av avløpet?

Tilskudd til inkludering av barn og unge 2022

Tilskuddsordningen skal bidra til utvikling av åpne møteplasser, deltakelse på ferie- og fritidsaktiviteter og fullføring av utdanningsløp. Målgruppen er barn og unge i alderen 0 til og med 24 år som av ulike grunner står i fare for å havne i utenforskap.

Nå er MatVinn-prosjektet godt i gang!

27 familier fra romsdalsregionen er nå godt i gang med prosjektet MatVinn hvor de skal finne ut hvor mye de kan redusere matsvinnet i husholdningen sin.

574 nye sykkelparkeringsplasser ved skolene

I Molde kommune har åtte skoler, pluss to idrettsanlegg som er mye brukt av skoleelever, fått moderne, trygge sykkelparkeringsplasser.

Egenberedskapsuka! Er du forberedt?

Vet du hva du burde ha i huset i tilfelle krise?

Lokale miljø- og klimatiltak: Vil du delta i utvalget?

Molde kommune søker seks innbyggere til et oppgaveutvalg som skal foreslå lokale klima- og miljøtiltak.

Klarer din familie å kaste mindre mat?

Er du nysgjerrig på hvor mye mat som kastes hjemme hos deg? Nå kan du og din familie bli med på en utfordring.