07.09.21: Smittet var på valgkamparrangement med 600 andre

Elev på Romsdal videregående skole har testet positivt på korona.

Innspill til rullering av handlingsplan for idrett og fysisk aktivitet for 2021-2025

Kartlegging av behov for nye anlegg innen idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv som lag og foreninger i Molde kommune har vedtatt eller som skal vedtas gjennomført i planperioden 2021 – 2025. Publikasjoner, informasjon og retningslinjer om tilskudd til ulike anleggskategorier finnes oppdatert på  anleggsregisteret.no    Frist for innsending til kommunen er 1. oktober.  (Merk gjerne med saksnummer 21/08997)

05.09.21: To nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har i løpet av helga fått melding om to nye smittetilfeller. Det ene tilfellet kobles til pågående utbrudd og vedkommende ble testet på fredag. Det er ingen nye nærkontakter og smittesporingen er avsluttet.

03.09.21: To nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om to nye smittetilfeller. Det ene kobles til pågående utbrudd. Vedkommende var allerede i karantene og tilfellet utløser ingen ny smittesporing.

02.09.21: Tre nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om tre nye smittetilfeller. To av dem er knyttet til kjente utbrudd i Molde, mens det tredje tilfellet er knyttet til smitte i Trondheim. Smittesporing pågår fortsatt.

02.09.21: Gult beredskapsnivå for barne- og ungdomsskolene i Molde

Fra mandag 6. september går barne- og ungdomsskolene i Molde går over til gult beredskapsnivå innendørs. Det er kommuneoverlege Cato Innerdal som i dag har fattet det lokale vedtaket.

01.09.21: Fire nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om fire nye smittetilfeller. De er alle knyttet til kjente utbrudd og smittesporingen er avsluttet. De smittede er både voksne og barn, og ett av barna er elev ved Kviltorp skole.

31.08.21: Sju nye smittetilfeller i Molde

Molde kommune har i kveld fått melding om sju nye smittetilfeller. De er alle knyttet til kjente utbrudd i kommunen. To av de smittede er barn ved Sellanrå skole.

Markering av verdens overdosedag 31. august

Vi markerer Verdens overdosedag for å sette fokus på overdoseutfordringene, og vise respekt til dem som har dødd av overdose, samt deres pårørende.

Hege-Beate Skjølberg (51) er ny assisterende kommunedirektør i Molde

Hege-Beate Skjølberg er ansatt som assisterende kommunedirektør i Molde kommune. Hun etterfølger dermed Britt Rakvåg Roald som har gått over i ny stilling i Helse Møre og Romsdal.