Velkommen til ny nettside!

Midsund, Molde og Nesset er Molde kommune fra 1. januar 2020, og dette er vår nye, felles nettside!

Den er fortsatt under utvikling, og det kan hende at du finner sider som ikke er oppdatert ennå. Gi oss gjerne tilbakemelding på "fant du det du lette etter".

Pressekontakt

Det øverste informasjonsansvaret i Molde kommune ligger hos ordfører og kommunedirektør. Politiske kommentarer og vurderinger gis av politisk nivå, mens kommunedirektøren uttaler seg i overordnede, administrative saker. Med kommunedirektør menes her kommunedirektørteamet (kommunedirektør og kommunalsjefer).

Journalister må gjerne ta direkte kontakt med ledere og andre ansatte i Molde kommune. Kommunikasjon og service hjelper deg å formidle kontakt ved behov.

Molde kommunes kommunikasjonsstrategi 2015 - 2022 (PDF, 2 MB)

Hilde Johansen
Kommunikasjonssjef