Telefonvarsling

Telefonvarsling

Molde kommune sender varsel til alle dersom viktig informasjon må ut raskt. Det gjelder både ved planlagte og akutte situasjoner. Det kan for eksempel være dersom du må evakuere raskt eller når vannet må kobles ut i en periode.

Får jeg varsel? Hvordan sjekker jeg det?

Privatpersoner og bedrifter bør kontrollere sin egen oppføring her. Tast inn Molde kommune og ditt telefonnummer, så mottar du PIN-kode via SMS for å endre opplysninger. Her kan du også registrere deg på en adresse du ikke er folkeregistrert på, dersom du for eksempel ønsker å få varsel ved hendelser som berører fritidseiendom, studentbolig eller lignende. Dersom telefonen din er registrert på arbeidsgiver, må du selv legge inn denne.

Mobil, fasttelefon og hemmelig nummer

Varslingen skjer ved at det blir sendt ut SMS til mobiltelefoner, og en talemelding til de som kun er registrert med fasttelefon. Registeret fanger ikke opp personer med hemmelig nummer. Har du hemmelig nummer og ønsker varsling, kan du trygt registrere deg i registeret, som blir holdt hemmelig for alle andre.

Hvordan finner kommunen mitt telefonnummer?

Dataregisteret som blir brukt er en sammenstilling av informasjon fra Folkeregisteret, nummeropplysning fra alle teleoperatørene og informasjon fra GAB-registeret. Innbyggere under 16 år ligger ikke i adressedatabasen, og mottar heller ikke varsel.

Kontakt

Torill Berg
beredskapsleder
E-post