Telefonvarsling

Molde kommune sender varsel dersom viktig informasjon må ut raskt. Det gjelder både ved planlagte og akutte situasjoner. Det kan for eksempel være dersom du må evakuere raskt eller når vannet må kobles ut i en periode.

Varslingen skjer ved at det blir sendt ut SMS til mobiltelefoner, e-post og talemelding til de som kun er registrert med fasttelefon. 

Hvem får varsel?

Varselet blir sendt til alle innbyggere over 16 år som er oppført i folkeregisteret med riktig adresse. Forutsetningen er at du har registrert e-post og mobilnummer i kontaktregisteret. Dersom du har reservert deg mot digital kommunikasjon eller aldri har brukt elektronisk ID, vil du ikke få varsel.

For bedrifter benyttes forretningsadressen som er oppgitt i enhetsregistret. Alle som er oppført som kontaktpersoner for en bedrift i Altinn vil få varsel. 

Hvilke eiendommer får jeg varsel for?

Du vil få varsel for eiendommer der du i folkeregisteret er registrert bosatt. Har du hemmelig nummer og ønsker varsling, kan du trygt registrere en tilleggsoppføring på varslemeg.no og krysse av for "hemmelig nummer".

Motta varsling for andre eiendommer

Bor du på en annen adresse enn den som står i folkeregisteret, er du pårørende til noen som ikke har oppføring i kontaktregisteret, eller ønsker du varsling for fritidseiendom? Da kan du legge inn en tilleggsoppføring på varslemeg.no

Har din bedrift behov for varsling til andre telefoner enn de som står oppført i de offisielle registrene, kan du legge inn en tilleggsoppføring på varslemeg.no

Kontakt

Torill Berg
beredskapsleder
E-post
Mobil 90 76 57 20