Utsatt søknadsfrist

Fristen for å søke på stilling som enhetsleder ved Langmyra skole og undervisningsinspektør ved Sellanrå skole er utsatt til
20. mai. Det har vært nedetid på et dataverktøy som gjorde at du ikke kunne søke i perioden 12-15. mai. Nå fungerer ting som de skal! Velkommen som søker!

Kjøp av eiendomsinformasjon og kart

Molde kommune selger eiendomsinformasjon, plandata, kart og nabolister mm. Vi har avtaler med tre ulike nettbutikker som distribuerer våre data. Her finner du produkter til byggesøknad, omsetning av eiendom og prosjektering.

Fra kommunen leveres det ut identiske produkter til nettbutikkene, men vareutvalg og priser kan variere noe ut fra hvordan de ulike butikkene presenterer sine produkter. Leveringstid er satt til 5 virkedager.

E-Torg

Infoland

ePlassen

Molde kommune

12.00-15.30

Besøk:
Torget 2
6413 Molde

Post:
Rådhusplassen 1
6413 Molde

Fant du det du lette etter?