Jobb i helse

Jobb i helse

Vi ruster oss for fremtiden og trenger fastleger, sykepleiere og helsefagarbeidere! Hos oss kan du jobbe med alle diagnoser i alle livsfaser. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver på mange ulike fagområder.

Molde skal være en by det skal være godt å bli gammel i. Vi jobber for å fremme helse, forebygge sykdom og stimulere til mestring og god livskvalitet i befolkningen. For oss er våre ansatte vår viktigste ressurs, derfor er vi stadig på utkikk etter flere dyktige folk.

Er du interessert i å jobbe i Molde kommune?  

   


Helse og omsorg i Molde

Helsevesenet i kommunen byr på spennende jobbmuligheter for mange ulike yrkesgrupper. Ved å jobbe her kommer du virkelig tett innpå livet til de fleste av oss.

Sektor for helse og omsorg i Molde kommune består av omsorgssenter og omsorgsdistrikt, legevakt, fastleger, smittevern, fysioterapitjenester, ergoterapi og rehabiliteringsteam, hjelpemiddelforvaltning, helsestasjon- og skolehelsetjenesten, tildeling og koordinering, bo- og habiliteringstjenester og tjenester for psykisk helse og rus.

Nærhet til naturen

Molde kommune er langstrakt, og strekker seg fra Dryna i vest til Aursjøvegen i øst. Men hvor enn du er så er avstanden liten til store naturopplevelser i Molde. Du rekker gjerne en løpetur i marka før arbeid og en padletur på fjorden etter jobb. Turområdene er godt tilrettelagt, med turstier både til fots, på sykkel eller ski. Om du liker fjell, fjord eller alt imellom - vi har det i Molde!

Les mer om hva Molde har å by på.

null - Klikk for stort bilde

Kontakt

Siri Haukaas
fagleder helse og omsorg
E-post
Mobil 477 58 528
Tove Martinsen
enhetsleder
E-post
Mobil 957 34 073