Nesset frivilligsentral

Nesset frivilligsentral ligger sentralt i Eidsvåg og er samlokalisert med Grotta ungdomsklubb og Molde kulturskole.

VIPPS 638030

Gi gjerne en frivillig gave til våre prosjekter

Nesset frivilligsentral er et kontaktpunkt og bindeledd mellom dem som ønsker å yte eller motta frivillig innsats i nærmiljøet. Nesset frivilligsentral er en lokalt forankret møteplass og brobygger mellom mennesker, frivillige lag/organisasjoner og det offentlige.

Tilbud hos Nesset frivilligsentral

Nesset utstyrssentral

I Nesset utstyrssentral har vi et rikholdig utvalg av utstyr innenfor idrett, friluftsliv og fritidsaktiviteter som lånes ut gratis til kommunens innbyggere. Her får du lånt alt av skiutstyr, sykler, telt, soveposer, fiskeutstyr, kano, kajakk og sup.

Les mer: Utstyrspool Nesset frivilligsentral - Molde kommune

Gratisbutikken

Gratisbutikken er et tilbud til innbyggerne hvor de som trenger eller ønsker det kan komme å hente klær og sko gratis. I vår gratisbutikk finner du et rikt utvalg til barn og ungdom.

Vi tar også imot hele rene klær og sko til barn og ungdom.

Gratisbutikken er åpen i Nesset frivilligsentral sin åpningstid.

Møtelokaler

Nesset frivilligsentral har to møterom som lånes ut gratis til lag og organisasjoner i vårt nærområde. Kapasitet fra 2 – 60 personer. Begge møterom er lyse og trivelige, har gode bord og stoler,  teknisk utstyr som skjerm og projektor, og vi kan ordne med mikrofon og lydanlegg ved behov. Frivilligsentralens kjøkkenkrok står til disposisjon.

Ta kontakt med Frank Stenløs for å booke møtelokaler.

Kafé - møteplass

Vårt kafé- og fellesareal brukes mye til små arrangement med inntil 15 personer. Her er det sofaer, småbord og en koselig atmosfære. Her er det jevnlig "karratreff", strikkekafé, småbarnstreff, babysang med mer. Frivilligsentralens kjøkkenkrok står til disposisjon.

Ta kontakt med Frank Stenløs for å booke kaféen.

Frivilligkontor

Vi har en kontorplass tilgjengelig for frivillige, lag og organisasjoner som har behov for en midlertidig arbeidsplass. Her står utstyr som PC, printer og kopimaskin til deres disposisjon.

Ta kontakt med Frank Stenløs for å avtale lån av frivilligkontoret.

Aktiviteter

Nesset frivilligsentral har mange aktiviteter og arrangement i løpet av året. Følg gjerne med på vår facebookside for løpende informasjon om vår aktivitet.

Nesset frivilligsentral | Eidsvåg | Facebook

Lag og organisasjoner

Nesset frivilligsentral ønsker å være en ressursbank til frivillige lag og organisasjoner i vårt nedslagsfelt. Vi bidrar med opplæring og support etter frivillighetens ønsker.  

Kontakt

Frank Petter Stenløs
leder, Nesset frivilligsentral
E-post
Mobil 40 47 42 53

Åpningstider

Faste åpningstider

Mandag 12.00 – 15:30
Fredag 12.00 – 15.30 

Vi er ofte til stede til andre tider også. Ta kontakt på 40 47 42 53 for avtale. 
 

Adresse

Myravegen 16

Eidsvåg

Kart