Molde frivilligsentral

Molde frivilligsentral

Frivilligsentralen i Molde er et bindeledd mellom dem som ønsker å yte en ubetalt innsats i nærmiljøet og/eller de som ønsker å motta slik innsats.

Vi har fått Vipps!

 

VIPPS: 789358

Du velger beløp selv, og en av kategoriene:

  • Skolesekkdager
  • Julegaveaksjonen
  • Hjelp til jul

Vi ønsker å være en lokal møteplass for alle samfunnslag og for frivillige lag og organisasjoner. Molde frivilligsentral skal fungere som en møteplass og brobygger mellom mennesker, frivillige organisasjoner og det offentlige. 

Du finner oss i Myrabakken 4. Velkommen!

Kontakt oss på e-post

Åpningstid er normalt mellom kl 10 og 14. Leder deltar på en del møter og aktiviteter utenfor frivilligsentralen, så det er lurt å sende en e-post til Torunn.Haldorsen@molde.kommune.no for å avtale i forkant av et besøk, så du slipper bomtur. 

Tilbud hos Molde frivilligsentral:

Her er ei oversikt over tilbud du kan benytte deg av - eller melde deg som frivillig til å bidra med.

Gratisbutikken

Gratisbutikken er et tilbud til hele Molde kommunes befolkning hvor de som trenger det eller ønsker det kan komme og hente klær og sko gratis. Les mer om Gratisbutikken her!

Skolesekkdager

Dersom du ønsker å støtte årets Skolesekkdager, kan du Vippse ønsket beløp til VIPPSNR 789358 og velge Skolesekkdager. Alt vi får inn til Skolesekkdager går uavkortet til å kjøpe inn skolesekker og pennal til barneskolebarn. Les mer om skolesekkdagene her!

Natteravn

Det er alltid behov for flere natteravner, og din innsats kan gjøre en forskjell. Ta kontakt for å melde deg som natteravn! Les mer om natteravnene her!

Gratis dagligvarer

Den som trenger det, kan lage seg avtale med Molde frivilligsentral om å få hente mat. Les mer om matavtalen her!

Aktivitetsvenn

Å være aktivitetsvenn er enkelt. Du trenger bare å gjøre noe du liker, sammen med en som har demens. Les mer om aktivitetsvenner her!

Følgevenn

Har du lyst å være med noen som trenger litt hjelp og støtte til å komme seg til for eksempel lege, tannlege, undersøkelser. Les mer om følgevenner her!

Seniorsurf

Seniorsurf er dataopplæring for seniorer. Vi viser deg hvordan du bruker mobiltelefonen, nettbrettet eller pc-en din. Les mer om seniorsurf her!

Den kulturelle spaserstokken

Den kulturelle spaserstokken er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre. Les mer om den kulturelle spaserstokken her!

We Connect

Dette er et lavterskeltilbud til alle som av en eller annen grunn står utenfor arbeidslivet akkurat nå. Her kan du møte andre i en lignende situasjon, få info om ting som skjer i Molde og være sosial. Les mer om We Connect her!

Oransjeskjerf-aksjon

Molde frivilligsentral deltar i Kirkens bymisjons "oransjeskjerf-aksjon"  i månedsskifte oktober/november. Les mer om oransjeskjerf-aksjonen her!

TV-aksjonen

Frivilligsentralen er med å arrangerer TV-aksjonen i Molde kommune. Les mer om TV-aksjonen her!

Julegaveaksjonen

Les hvordan du kan bidra til julegaveaksjonen 2023. Les mer om julegaveaksjonen her!

Hjelp til jul 

Alt vi får inn på VIPPS til merket Hjelp til jul går uavkortet til å kjøpe matgavekort som vi gir til noen som trenger det. Les mer om Hjelp til jul her!

 

Følg oss på Facebook:

Molde frivilligsentral 

Molde frivilligsentral sin logoMolde frivilligsentral på facebook

Gratisbutikken

Gratisbutikken sin facebooksideGratisbutikken på Facebook

 

 

Kontakt

Torunn Haldorsen
leder, Molde frivilligsentral
E-post
Mobil 94 14 54 46

Åpningstider

Alle hverdager: 10.00 – 14.00

Adresse

Myrabakken 4

6413 Molde

Kart