Smart Molde-podden

Velkommen til Smart Molde-podden. Gjennom podkasten vil vi dele kunnskap med enda flere, og vi inviterer foredragsholdere og andre aktuelle gjester til å snakke med oss om temaer de brenner for, og hvilke prosjekter vi jobber med, slik at flere kan delta på det som skjer.

1. Hvordan lager vi fremtidens transportløsninger?

Hvordan lager vi fremtidens transportløsninger? Og hva går Smart Molde-prosjektet «Fremtidens mobilitet» ut på? I denne episoden av Smart Molde-podden tar Maren Fuglset Heggdal en prat med Eirik Sandøy Aa fra teknologibedriften NIMMO og Mette Holand fra Smart Molde. 

Fra venstre: Mette Holand, Maren Fuglset Heggdal og Eirik Sandøy Aa.

2. Hvordan kan vi skape inkluderende møteplasser?

Hvordan kan vi skape inkluderende møteplasser? Hva har støy på serveringssteder å gjøre med inkludering, og hvilke grep kan gjøres for å forbedre et lokale slik at flest mulig kan være tilstede på slike møteplasser? I denne episoden av Smart Molde-podden tar Maren Fuglset Heggdal en prat med Kristin Glæstad Vonheim fra HLF Molde (Hørselshemmedes Landsforbund), Anders Huse fra Vestfold Audio og Halvor Berg fra Glava.

Fire mennesker sitter rundt et bord og gjør opptak til en podkast. Foto - Klikk for stort bildeFra venstre: Anders Huse, Kristin Glæstad Vonheim, Maren Fuglset Heggdal og Halvor Berg.

3. Hvordan går det med lokalmaten i Møre og Romsdal?

Hvordan går det med lokalmaten i Møre og Romsdal? Hvilke muligheter og utfordringer finnes for de som vil selge eller kjøpe lokalprodusert mat i Møre og Romsdal? I denne episoden tar Maren Fuglset Heggdal en prat med Marie Teigland fra Statsforvalteren, som også er lokalmatprodusent, Anniken Fure Stensrud fra NORSØK og Olena Klymenko fra Smart Molde.

4. Hvor mye ombruk, gjenbruk og redesign er det mulig å få til?

Hvor mye ombruk, gjenbruk og redesign er det mulig å få til? Og hva er viktig når man har et ønske om å tenke sirkulært? I denne episoden av Smart Molde-podden tar Maren Fuglset Heggdal en prat med May Britt Solheim fra KVH - Kontorvarehuset og Mia Heiman og Lars Erik Sikkeland fra RE:inventar.

Fire mennesker sitter i en sofa. Foto - Klikk for stort bildeFra venstre: Mia Heiman, May Britt Solheim, Lars Erik Sikkeland og Maren Fuglset Heggdal.

 

5. Hvordan skal byggebransjen klare å omstille seg til sirkulære verdikjeder? 

Hvordan skal byggebransjen klare å omstille seg til sirkulære verdikjeder? Og hvordan kan en ombrukssentral for byggevarer se ut i vår region? I denne episoden av Smart Molde-podden tar Thomas Berge Foyn en prat med Petter Wibe Nerbye fra Trondheim eiendom og Hans Martin Bull Iversen fra Hustadvika kommune. Thomas jobber i Advansia og er ekstern prosjektleder for Smart Molde-prosjektet «Kunnskapsarena - utvikle sirkulære verdikjeder i byggebransjen i regionen».

Tre menn sitter rundt et bord og spiller inn en podkast. Foto - Klikk for stort bildeFra venstre: Hans Martin Bull Iversen, Petter Wibe Nerbye og Thomas Berge Foyn.

 

Tips oss

Tips oss gjerne hvis du har forslag til tema vi skal ta opp eller personer vi skal invitere til podkasten vår. 

Kontakt

Maren Fuglseth Heggdal
rådgiver, Smart Molde
E-post
Mobil 97 71 98 18