Kurs i akuttmedisin

Molde kommune arrangerer obligatorisk kurs i akuttmedisin for leger og personale på legevakt.

Kurs

  • 19. og 20. februar 2024 
  • 10. og 11. juni 2024
  • 12. og 13. juni 2024

Spesifiser i påmeldingsskjemaet hvilken dato du ønsker å delta på kurs.

Kurset består av litt forelesninger og mye gruppearbeid. Vi trener på ferdigheter, innføring i eventuelle nye metoder, og trening med rollespill på ulike scenarier. Vi legger vekt på gjensidig refleksjon, evaluering og tilbakemelding under trygge rammer. Her er det rom og tid til usikkerhet, "dumme spørsmål" og å prøve og feile - det er slik vi lærer best.

Sted

Molde brannstasjon
Birger Hatlebakks veg 30
6415 Molde

Deltakere

Maks 20 deltakere per kurs.

Kursavgift

5000 kroner, samt 300 kroner til obligatorisk dagspakke. Faktura sendes etter kurset. Kursavgiften refunderes av hjemkommunen for alle legevaktsleger samt personale.

Kursbevis

Etter bestått kurs får du tilsendt kursbevis per e-post.

Påmelding

Påmelding til kurs i akuttmedisin

Mat og drikke

Lunsj, drikke, kaffe/te og kake/frukt er inkludert i dagspakken. Har du spesielle diett-behov eller allergier kan du ta kontakt med arrangør.

Overnatting

Scandic Seilet eller Thon Hotel Moldefjord. Legeforeningen har rabattavtale med begge hoteller. Ta kontakt om du trenger hjelp med booking.

Du må ha bestått nettkurs før kursstart

Alle deltakere skal ha bestått nettkurs i akuttmedisin. Kursbevis for nettkurs må vises fram ved oppmøte første kursdag. Vi har ikke lov til å la noen bestå kurset uten at nettkurset er bestått. Nettkurset koster 250 kroner, men dette får du igjen av hjemkommunen din når du har bestått kurset. 
Nettkurset: Oppvakt - akuttmedisinkurs

Godkjenninger

Kurset er godkjent som 15 timers klinisk emnekurs i videreutdanning og etterutdanning i allmennmedisin. Kurset er godkjent av Delta (helsesekretærer) og NSF. Molde kommune er godkjent av Helsedirektoratet som offisiell fast kursholder i akuttmedisin for leger og personale på legevakt.

Program
 

Kontakt

Roy Skarshaug
avdelingsleder
E-post
Mobil 95 11 10 15