Om oss

Om oss

Lillekollen barnehage ligger i naturskjønne omgivelser på Bjørset i Molde. August 2023 stod den nye barnehagen klar for innflytting, og vi har nå fått varig adresse i Sagvegen 8. På sikt vil også Bjørsito renoveres og brukes i barnehagedriften.

Om Lillekollen barnehage

I tillegg til å ha Moldes største uteområde ligger vi fint til med kort vei til både marka og byen. Populære turområder er Helikopterskogen, Glomstua, Holmarka og Romsdalsmuseet.

Lillekollen barnehage er en del av av Smart Molde-satsningen, med følgende overordnede målsetting: «Lillekollen skal være et lite testområde for bærekraftig boligområde med sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft.»

Barnehagen har blant annet solceller på taket, gjenbruk, energisparing, elbillading og god tilrettelegging for sykkel som noen av tiltakene i Smart Molde.

Størrelse og organisering

Høsten 2023 starter vi opp med seks avdelinger og 23 ansatte. Vi har tre avdelinger for småbarn (0-3 år) og tre avdelinger for storbarn (3-6 år). Barnehagen har kapasitet til å kunne utvides med ytterligere en storbarnsavdeling og en utegruppe. I tillegg vil det blir plass til ca. 24 barn på Bjørsito etter renovering.

Åpningstider

7.00 - 16.30/17.00

Adresse

Lillekollen barnehage
Sagvegen 8
6412 Molde

Kart