Om oss

Om oss

Hjelset barnehage ligger ved sjøkanten i Fannefjorden, ca 2 mil fra Molde sentrum.  Vi har plass til 80 barn.

Vi ser oss som en helsefremmende barnehage som legger vekt på friluftsliv, kosthold og helse. I vårt nærmiljø har vi mange muligheter. Barnehagen ligger nær sjøen, med badestrand og en fjære full av spennende opplevelser. Noen minutters gange fra barnehagen finner vi et skogsområde hvor vi utfolder oss både fysisk og i lek. I skogen like utenfor gjerdet på barnehagen har vi vår egen gapahuk.

Innenfor gjerdet har vi vår egen skog med klatrestativ og balansestokker. Vi har ballbinge, sandbasseng, sjørøverskip, leikehus og snekkerbod. Dette gir barna varierte muligheter for allsidig lek og fysiske utfordringer i hverdagen. Vi har vår egen grillhytte på området som kan benyttes både til matlaging og eventyrstund. Her er det godt å komme inn å varme seg på kalde vinterdager.

Vi har grønnsakshage, hvor vi jobber med temaet "fra jord til bord" . Vi har opparbeidet et område med bærbusker, frukttrær og pallekarmer der vi sår grønnsaker. Barna får være med på hele prosessen fra de første frøene er i jorda, til vi høster og lager mat med grønnsaker og bær fra hagen.

Verdigrunnlaget vårt

Vi ser på barnet som kompetent, med egne meninger og egen vilje, samtidig som det har behov for å møte utfordringer tilpasset sitt eget mestringsnivå. Barnet er aktivt deltagende i lek og læring, og det trenger medspillende voksne som kan hjelpe dem i prosessen

 

 

Kontakt

Maiken Karin Eidseter-Schevik
enhetsleder
E-post
Mobil 95 93 84 08
Randi Breidablik
assisterende enhetsleder
E-post
Mobil 98 83 99 41

Åpningstider

07.00-16.45

Adresse

Hjelset barnehage
Vigvollveien 20
6450 Hjelset

Kart