Om oss

Om oss

Eidsvåg barnehage er en barnehage med fem avdelinger. Barnehagen holder til  i sentrum av Eidsvåg. Vi ligger nær kirke, skole, butikk, bibliotek, helsestasjon og Nesset omsorgssenter.

Barnehagen har to storbarns- og tre småbarnsavdelinger. Avdelingene samarbeider både på morgen og på ettermiddag. Avdelingene heter Løvetanna, Blåklokka, Revebjella, Marikåpa og Kvitveisen.

Vi har 69 barn i alderen 0 - 6 år. Personalet utgjør 19,2 årsverk.

Uteområdet på barnehagen vår er stort, variert og legger til rette for gode lekemuligheter, stimulerer grov- og finmotorikk og gir barna god mulighet til undring og utforsking.

Inne i barnehagen har vi store romslige avdelinger som gir barna god plass til lek og aktivitet. Vi har også et sanserom og en storstue som er tilgjengelig for alle avdelinger.

Vi har et variert nærmiljø med mange fine turmuligheter. Vi bruker nærmiljøet aktivt og har både en egen koie og en gapahuk. Begge disse blir jevnlig brukt til turmål. Vi benytter også både fjære og skog. Barnehagen har flere felles arrangementer med både skolen og kirken i løpet av året.

Kontakt

Anita Sagli
styrer
E-post
Mobil 90 05 79 30
Tanja Alise Holsæther Bersås
enhetsleder
E-post
Mobil 95 43 33 77

Åpningstider

06.45 - 16.00 (mulig med utvidelse til 16.30).

Adresse

Besøksadresse:
Holtavegen 7
6460 Eidsvåg

Postadresse:
Kråkholmvegen 2
6460 Eidsvåg

Kart