Appen Min barnehage

De kommunale barnehagene bruker appen Min Barnehage i den daglige kommunikasjon med hjemmet.

​Trykk på ikonet eller skann med mobilen for å komme til nedlastingssiden.

App store:

By 3NG 9V 1LnD AAAAAElFTkSuQmCC

Google play:

mTR 3cp 4R 5XALdDfUVvuFt 8nS AW 6E 8W 3a 2Md 1QJ 3AL 9HbXlbvF 9sgRugf 5k 0d 3KeEeVwP 8AmSiJjZPRgjQAAAAASUVORK 5CYII=

Det er viktig at alle foresatte laster ned appen leser bruksanvisningen og tar den i bruk.

Denne appen er barnehagens hovedinformasjonskanalen til dere foresatte, i tillegg til levering- og hentesituasjonen.

Brukerveiledning:

 

I appen kan barnehagen sende beskjeder til hele barnehagen, eller avdelingen. Pedagogiske ledere skal bruke appen til å sende dagsrapporter, periodeplaner og vurderinger. Appen skal brukes til å føre samtaler direkte mellom foresatte og personalet, men vær obs på at dere ikke skriver sensitiv informasjon, da det du skriver her er tilgjengelig for samtlige i personalet. 

Dere kan registrere og redigere fravær, samt se historikken til det enkelte barnet. I tillegg kan dere legge inn diverse samtykker etter hvert som nye forespørsler dukker opp.

Appen er synkronisert med søknadsportalen (der dere søkte om barnehageplass). Det som står i appen er med andre ord samme informasjon som dere la inn da dere søkte. Enhetsleder og assisterende styrer har tilgang til å redigere og endre på informasjon som står her, men det beste er om dere foresatte gjør dette selv.

Enhetsleder og assisterende styrer har også mulighet til å legge inn helseinformasjon om hvert enkelt barn; allergier, matreservasjoner, medikamenter og fastlege. Det er spesielt viktig at barnehagen får legeerklæringer på eventuelle allergier eller medikamenter barnehagen må forholde seg til.