Utsatt søknadsfrist

Fristen for å søke på stilling som enhetsleder ved Langmyra skole og undervisningsinspektør ved Sellanrå skole er utsatt til
20. mai. Det har vært nedetid på et dataverktøy som gjorde at du ikke kunne søke i perioden 12-15. mai. Nå fungerer ting som de skal! Velkommen som søker!

Interkommunalt arkiv for Møre og Romsdal IKS (IKA)

IKA (Interkommunalt arkiv) Møre og Romsdal er eid av fylkeskommunen og alle kommunene i fylket. IKA har hovedkontor med ni ansatte i Ålesund, og en underavdeling i Kristiansund som for tiden er ubemannet.

IKAs formål

Formålet er å arbeide for at arkivmateriale fra medlemskommunene eller slikt materiale som disse tas ansvar for, blir tatt vare på og gjort tilgjengelig for offentlig bruk, forskning og andre administrative og kulturelle formål, i samsvar med arkivloven.

Markeds- og juridisk informasjon

Hjemmeside: www.ikamr.no

Fant du det du lette etter?