Velkommen til ny nettside!

Midsund, Molde og Nesset er Molde kommune fra 1. januar 2020, og dette er vår nye, felles nettside!

Den er fortsatt under utvikling, og det kan hende at du finner sider som ikke er oppdatert ennå. Gi oss gjerne tilbakemelding på "fant du det du lette etter".

Interkommunalt arkiv for Møre og Romsdal IKS (IKA)

IKA (Interkommunalt arkiv) Møre og Romsdal er eid av fylkeskommunen og alle kommunene i fylket. IKA har hovedkontor med ni ansatte i Ålesund, og en underavdeling i Kristiansund som for tiden er ubemannet.

IKAs formål

Formålet er å arbeide for at arkivmateriale fra medlemskommunene eller slikt materiale som disse tas ansvar for, blir tatt vare på og gjort tilgjengelig for offentlig bruk, forskning og andre administrative og kulturelle formål, i samsvar med arkivloven.

Markeds- og juridisk informasjon

Hjemmeside: www.ikamr.no