Velkommen til ny nettside!

Midsund, Molde og Nesset er Molde kommune fra 1. januar 2020, og dette er vår nye, felles nettside!

Den er fortsatt under utvikling, og det kan hende at du finner sider som ikke er oppdatert ennå. Gi oss gjerne tilbakemelding på "fant du det du lette etter".

Lønnsslipp

Lønnsslipp

Slik finner du lønnsslippen din

Visma Enterprise:

  1. Logg deg på en kommunal pc med brukernavn og passord.
  2. Åpne programmet Visma Enterprise fra startmenyen
  3. Velg fanen «Meg selv» og deretter «Dokumenter». Her vil dere finne «lønnsslipper» i nedtrekksmenyen. Alle lønnsslippene dine ligger her.

 

Klikk for stort bilde

Lønnsslippen vil alltid ligge lagret og tilgjengelig her. Om du likevel ønsker en kopi, bør du ikke lagre lønnsslippen på den på lokal disken (C:) hvis du deler PC, men til et privat område, f.eks H:\

Visma Employee:

Du kan også laste ned appen "Visma Employee" på  telefon eller nettbrett. Brukernavnet ditt er den kommunale e-postadressen din eller e-postadressen som du mottar lønnsslippen på. Passordet som du skal bruke her er det samme som du bruker ved innloggingen til Visma Expense (reiseregningssystemet).

Husker du ikke dette passordet, trykker du «Glemt passord» og nytt passord blir sendt til e-postadressen som er oppgitt som brukernavn. Når du da har fått logget deg inn vil lønnsslippen være tilgjengelig.

De som ikke har tilgang til PC på arbeidsplassen

For denne gruppen jobbes det med en ny løsning, men enn så lenge må vi sende ut lønnsslippen pr post. Kontakt din nærmeste overordnede.