Sommerjobb 2019

Sommerjobb 2019

Her er oversikten over steder som fortsatt trenger sommervikarer.

Oversikten under viser ledige sommerjobber. Finner du ikke det arbeidsstedet du leter etter? Da kan det hende søknadsfristen har gått ut. Oversikt over alle ledige stillinger og søknadsskjema finner du her.

Slik søker du på ledig stilling i Molde kommune

 

Glomstua omsorgssenter

Glomstua omsorgssenter har behov for sommervikarer for sykepleiere, helsefagarbeidere og assistenter. Dette gjelder både sykehjem, hjemmetjeneste, dagsenter, kjøkken og bofellesskap. Søknadsfrist er 01.06.19.
Til stillingsutlysning og søknadsskjema. 

 

Råkhaugen omsorgssenter

Ved Råkhaugen omsorgssenter er det behov for ferievikarer til pleie- og omsorgsoppgaver og renholdsoppgaver i institusjonen, samt assistent i vaskeriet. Turnustjeneste med arbeid på dag og kveld, eller natt.
Vi ønsker sykepleiere/hjelpepleiere, evt. studenter innen fagområdet som ferievikarer. Har du praksis eller interesse innenfor eldreomsorgen ta kontakt med oss!
Hovedferien avvikles fra 25. juni - 19 . august. Skriv i søknaden hvilket arbeidsområde og hvilket tidsrom som er aktuelt for deg. Søknadsfrist er 31.05.19.
Til stillingsutlysning og søknadsskjema.

 

Bergmo omsorgssenter

Bergmo omsorgssenter er er et omsorgssenter med hjemmesykepleie, sykehjem, dagsenter og kjøkken. Institusjonen har 47 langtidsplasser fordelt på tre etasjer. De søker sommervikarer til dagsenter, renhold, kjøkken og pleie. Søknadsfrist er 01.06.19
Til stilllingsutlysning og søknadsskjema

Fant du det du lette etter?