Koronatesting

Koronatesting

Teststasjon for koronatesting ligger ved vannbehandlingsanlegget til Molde vann og avløp KF på Nøisomhed. Vi anbefaler at du bestiller time selv. Ikke møt opp uten timeavtale. 

Skal du på jobb- eller fritidsreise til utlandet og trenger test før du drar? Eller skal du på en konsert eller idrettsarrangement og må dokumentere at du har testet deg? Da må du kontakte en privat leverandør (for eksempel en bedriftshelsetjeneste) – ikke den kommunale teststasjonen.

Bestill time til koronatest

Nå kan du ta koronatest på Midsund legekontor. Les mer om dette her

Leter du etter informasjon om selvtest for barn og unge i skole og barnehage? Informasjon om selvtest finner du her. 

Teststasjonen er åpen alle hverdager - og etter behov

Teststasjonen på Nøisomhed er åpen alle hverdager. Når det er ekstra behov, holder vi åpent også på kveld og helg. Får du beskjed om å teste deg (eller du får symptomer) mens teststasjonen er stengt, kan du som hovedregel vente til neste åpningsdag. Det aller viktigste er at du umiddelbart går i karantene og følger de reglene som gjelder for karantenen. Dersom du av helt spesielle årsaker ikke kan vente til neste åpningsdag med å teste deg, kan du ringe legevakt på 116 117.

På teststasjonen bruker vi pcr-tester. Hvis du ikke ønsker pcr-test, kan du få med deg en selvtest fra teststasjonen, men vi anbefaler pcr-test fordi de er mer nøyaktige og sensitive enn selvtestene. Hvis selvtesten er positiv må du uansett ta en pcr-test. 

Vi har god kapasitet på teststasjonen. Du får raskt time til test. Husk å holde deg hjemme til du har fått svar på testen! Du får prøvesvaret etter 1-2 dager.

Les også: Slik får du prøvesvaret

Betaling

Koronatestingen er gratis, men i noen tilfeller krever utenlandske studiesteder eller arbeidsgivere testing. Slike tester dekkes ikke av det offentlige. Ta kontakt med bedriftshelsetjenesten på din arbeidsplass eller andre. 

Trenger du skyss?

Dersom du ikke har egen bil, kan vi hjelpe deg med å bestille egen drosje. 
Ta kontakt med oss på koronatelefonen (90 69 06 26).

Må du avlyse timen?

- Har du time samme dag må du ringe oss på 90 69 06 26.
- Har du time i morgen eller senere kan du sende en e-post til koronatesting@molde.kommune.no 

Er du i tvil om du trenger å teste deg kan du rådføre deg med helsepersonell først - ring Molde kommunes koronatelefon: 90 69 06 26

Kontakt

Koronatelefonen
Telefon 906 90 626

Åpningstider

Koronatelefonen:
Alle hverdager kl. 09.00-14.00

Koronatesting:
Alle hverdager etter avtale
 

 

Adresse

Fannestrandvegen 120, Molde