Kurset holdes av veiledere fra frisklivssentralen, og bygger på Helsedirektoratets anbefalinger for ernæring, og fokuserer på motivasjon og bevissthet om matvaner og matvarevalg. Du får smarte tips til hverdagen og vi lærer av hverandre.
Når er det kurs?
Kurset går over 5 ganger på mandager.
STED: Gotfred Lies plass 4, 1. et.
DATO: 6. mars, 13. mars, 20. mars, 27. mars og 17. april
TID: kl. 13.00-15.00
KOSTNAD: kr. 300 per deltaker
PÅMELDINGSFRIST: 20. februar 2023
Følg med på Frisklivssentralen sin Facebook-side
Kursets hovedinnhold:
- Frukt og grønt
- Regelmessige måltider
- Vann som drikke
- Kostfiber
- Fettkvalitet
- Varedeklarasjon
- Praktiske oppgaver/matlaging
Hva koster det?
Kr. 300 pr. kurs. Faktura kommer i etterkant av kurset.
Hvem kan få tilbudet?
Alle som ønsker å gjøre endringer i kostholdet kan bli med på kurset.
Påmelding
Ta kontakt på telefon med Vivian Sundsbø eller Siv Tonje Jendem. Eller send en e-post til frisklivssentralen