Kurs i akuttmedisin

Kurs i akuttmedisin

Molde kommune arrangerer obligatorisk kurs i akuttmedisin for alle som jobber med legevakt.

Velkommen på kurs for leger og personale på legevakt.

Kursdatoer 2020:

12. - 13. februar
31. mars – 1. april
8. - 9. juni

Kurset består av litt forelesninger og mye gruppearbeid. Vi trener på ferdigheter, innføring i eventuelle nye metoder, og trening med rollespill på ulike scenarier. Vi legger vekt på gjensidig refleksjon, evaluering og tilbakemelding under trygge rammer. Her er det rom og tid til usikkerhet, "dumme spørsmål" og å prøve og feile - det er slik vi lærer best.

Påmelding til akuttmedisinkurs

Sted:

Molde Brannstasjon, Birger Hatlebakksvei 30, 6415 Molde

Deltakere:

Maks 20 deltakere per kurs.

Kursavgift:

5000 kroner, samt 200 kroner til obligatorisk dagspakke. Faktura sendes etter påmelding. Kursavgiften refunderes av hjemkommunen for alle legevaktsleger samt personale.

Kursbevis:

Dette får du på e-post etter bestått kurs.

Påmelding:

Bruk påmeldingsskjemaet eller ta direkte kontakt. Påmelding er bindende. 50 prosent av kursavgiften refunderes ved avmelding 14 dager før kurset.

Mat og drikke:

Lunsj, drikke, kaffe/te og kake/frukt er inkludert i dagspakken. Har du spesielle diett-behov eller allergier kan du ta kontakt med arrangør.

Overnatting:

Scandic Seilet eller Thon Hotel Moldefjord. Legeforeningen har rabattavtale med begge hoteller. Ta kontakt om du trenger hjelp med booking.

Godkjenninger:

Kurset er godkjent som 15 timers klinisk emnekurs i videreutdanning og etterutdanning i allmennmedisin. Kurset er godkjent av Delta (helsesekretærer) og NSF. Molde kommune er godkjent av Helsedirektoratet som offisiell fast kursholder i akuttmedisin for leger og personale på legevakt.

Bestått nettkurs før kursstart:

Alle deltakere skal ha bestått nettkurs i akuttmedisin. Kursbevis for nettkurs må vises fram ved oppmøte første kursdag. Vi har ikke lov til å la noen bestå kurset uten at nettkurset er bestått. Nettkurset koster 250 kroner, men dette får du igjen av hjemkommunen din når du har bestått kurset. 
Nettkurset finner du her: Oppvakt - akuttmedisinkurs

 

Program for akuttmedisinkurs

Kontakt

Roy Skarshaug
enhetsleder
E-post
Mobil 951 11 015

Kart