Utsatt søknadsfrist

Fristen for å søke på stilling som enhetsleder ved Langmyra skole og undervisningsinspektør ved Sellanrå skole er utsatt til
20. mai. Det har vært nedetid på et dataverktøy som gjorde at du ikke kunne søke i perioden 12-15. mai. Nå fungerer ting som de skal! Velkommen som søker!

Sjøfronten 1, 2 og 3

Sjøfronten er det største byutviklingsprosjektet i byens moderne tid. Sentrum åpnes opp mot fjorden og fjellene, og Molde får sin sammenhengende havnepromenade.

Sjøfronten 1

Havneområdet utvides og torgkiosken fjernes. Torget får ny belegningsstein og kunst. Molde kommune er utbygger, og har med seg en rekke offentlige og private aktører i spleiselaget. Prosjektet står ferdig til nyttår 2020.

Sjøfronten 2

Her kan det bli mulighet for badeanlegg, fisketorg og sommerhavn. Prosjektet sees i sammenheng med oppgradering av trafikkterminalen. Sjøfronten 2 blir siste byggetrinn, og skal binde Sjøfronten 1 og 3 sammen. Planleggingen startet i 2018.

Sjøfronten 3

Molde får nytt parkanlegg med lekeområde sør for Brunvollkvartalet. Det blir ny bru for gående og syklende over Moldeelva, og moloen rettes ut. Prosjektet blir ferdig i 2019.

Klikk for stort bildeIllustrasjon av Sjøfronten 1, fra Storkaia og østover Grafia Klikk for stort bildeIllustrasjon av Sjøfronten 1, fra Torget Grafia Klikk for stort bildeIllustrasjon av Sjøfronten 1, fra øst mot vest Grafia

Hvorfor bygger vi sjøfronten?

For trivsel og aktivitet!

Området fra Hurtigbåtkaia til Storkaia utvides og her blir det plass til kaféer og restauranter med uteservering. Torget blir en åpen samlingsplass for konserter, torghandel og aktiviteter. I vannkanten blir det trappesatser. Kanskje dypper du tærne i sjøen en varm sommerdag?

For en vakrere by!

Med ny havnepromenade, sitteplasser og torg med beplantning og kunstverk vil Rosenes by fremstå i ny prakt! Molde er en av Norges best bevarte gjenreisingsbyer og denne kulturarven tar vi godt vare på.

For en grønnere by!

Sjøfronten skal gjøre Molde mer miljøvennlig! Bilparkeringen fjernes fra nedre torg. Den nye havnepromenaden blir til glede for turister, besøkende og byens innbyggere. Blir du en av dem som går søndagstur langs den nye sjøfronten?

For at flere kan bo sentralt!

Molde kommune ønsker at flere av oss skal bo sentrumsnært i fremtiden. Sjøfronten skal bli et godt uterom! Tenk deg avstand til jobben, butikkene, kinoen, Plassen og uterestaurantene. Noe for deg?

Fant du det du lette etter?