Webinar: Trygg ferdsel i og rundt Molde idrettspark

Her kan du se opptak av webinaret

Klikk for stort bildeIllustrasjon: Inventas/Synne LitlereNye Idrettens hus åpner høsten 2020 i Molde idrettspark. Da vil det bli enda mer aktivitet og trafikk i et område som fra før er belastet. Hva skal til for å bedre trafikksituasjonen i området? Hva bør kommunen gjøre og hva kan du og jeg gjøre? I webinaret belyste vi utfordringer og muligheter med området og håper videre på mange, gode innspill!

Har du en god idé?

Gi dine innspill til prosjektet her

Se opptak av webinaret

Arbeidet med trygg ferdsel i og rundt Molde idrettspark er en del av satsingen i Smart Molde. I webinaret presenterte Anita Gjørven, samferdselsrådgiver i Molde kommune, hvorfor området rundt Molde idrettspark er valgt som caseområdet og planene videre for prosjektet. Offshore Simulator Centre AS demonstrerte visualisering i en digital tvilling av Molde, og Asplan Viak og Norconsult delte erfaringer og tips fra tilsvarende prosjekter. Møre og Romsdal fylkeskommune presenterte sitt arbeid med teknologi og reisetjenester, og vi fikk innblikk i en hverdagssyklist sin reisehverdag, med fordeler og ulemper.