Vil du bidra som frivillig ved å være instruktør?

Liker du å være aktivitet og være sammen med andre? Da er du kanskje vår nye Sterk og stødig-instruktør!

For å kunne opprettholde nåværende tilbud i Molde og for å starte nye grupper, har vi nå et stort behov for flere instruktører.

Instruktørene leder treningsgrupper for seniorer som har behov for å bedre sin styrke og balanse. Gruppene er på dagtid og har en varighet på én time.

Tidligere erfaring som instruktør er ikke nødvendig og du kan gjerne være senior selv. Du får tilbud om kurs og videre oppfølging, slik at du vil føle deg trygg som instruktør.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og påmelding! Neste instruktørkurs i Molde får over tre dager og arrangeres 12., 13. og 20. januar 2021.

Påmeldingsfrist er 14. desember 2020.

Les mer om Sterk og stødig-trening

Sterk og stødig, trening for seniorer - Molde kommune - Klikk for stort bildeSterk og stødig, trening for seniorer Molde kommune

Vivian Sundsbø
fysioterapeut