Velkommen til Molde kommunes nye nettsider

Vi har ryddet, slanket og oppgradert Molde kommunes nettsider. Nå håper vi at du raskt og enkelt finner det du trenger, uavhengig om du bruker mobilen, nettbrettet eller PC-en din.

Lett å forstå

Du skal bruke minst mulig tid på å finne kommunal informasjon, forstå rettighetene dine og søke på tjenester. Derfor har vi lagt stor vekt på å skrive kort og enkelt, og bruke ord og uttrykk som de fleste av oss skjønner.

Lett å finne

Vi har også sørget for at det innholdet som du og andre trenger mest, er enklest å finne. Daglig er om lag 600 personer innom molde.kommune.no. Flere år med besøksstatistikk gjør at vi vet hva du vanligvis er ute etter når du er innom nettsidene våre.

Dersom du likevel ikke finner frem, eller ikke forstår hva vi skriver, så håper vi at du forteller oss det. Nederst på alle sidene spør vi: «Fant du det du lette etter?» Her kan du gi oss tilbakemeldinger. Vi lover deg at vi tar innspillene med oss i det daglige arbeidet med å forbedre molde.kommune.no.

Trygt å søke

Du kan søke elektronisk på flere av kommunens tjenester. Dersom vi trenger personnummer eller annen personlig informasjon for å behandle søknaden din, må du logge inn med MinID eller bankID. Når du har logget inn, kan du være trygg på at dataene ikke kommer på avveie.

Fant du det du lette etter?