Roser i Molde - velkommen til fagdag

Rosekomitéen inviterer til foredrag med Torill Linnerud om pleie av roser. Etterpå går vi ut og ser på aktuelle rosebed og lærer om skjøtsel og beskjæring av roser.

Når: 6. mai, 17.00 - 20.00
Hvor: Kulturskolen

Åpen fagdag for kommuneansatte, private gårdeiere og privatpersoner som ønsker mer kunnskap om valg av roser, samt pleie, skjøtsel og vedlikehold av roser. Vi får besøk av Torill Linnerud som tar oss med inn i rosenes verden. Fagdagen starter på Kulturskolen der vi får et foredrag om valg og skjøtsel av roser, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Etterpå går vi ut og ser på beskjæring av roser sammen.

Påmeldingsskjema til fagdagen

Arrangementet blir behørig lagt opp iht smittevernregler med god plass mellom faste seter i salen. Vi anbefaler munnbind og ber alle holde god avstand også når vi går ut. På grunn av smittevern og begrenset antall, må du melde deg på i forkant!

Fagdagen arrangeres av Molde kommune v/Rosekomitéen, og er gratis for deg som deltar.

Rosekomitéen består av Molde kommune, Romsdalsmuseet, Molde Hagelag, Molde Sentrum og Molde Næringsforum v/Masterplan Reiseliv.

Velkommen!