Velkommen til ny nettside!

Midsund, Molde og Nesset er Molde kommune fra 1. januar 2020, og dette er vår nye, felles nettside!

Den er fortsatt under utvikling, og det kan hende at du finner sider som ikke er oppdatert ennå. Gi oss gjerne tilbakemelding på "fant du det du lette etter".

Navn på veier og gater

Noen veier og gater må skifte navn hvis det er flere som heter det samme i Midsund, Molde og Nesset. Her er oversikt over nye gatenavn.

Det er flere eksempler på gater og områder som heter det samme i Midsund, Molde og Nesset. Dette kan skape problem når de blir i samme kommune. Det skal være enkelt å finne fram til eiendommen, spesielt i utrykningssammenheng «når sekundene teller».

De med flest adresser får bestå

Hovedprinsipp for hvem som må bytte og hvem som får beholde navnet er antall adresser på veien. Den med flest adresser får beholde.

Disse like navna endres:

• Gjerdevegen består i Midsund og blir Solvegen i Molde.
  • Orvikvegen består i Midsund og blir Vardholmvegen i Molde.
  • Stormyrvegen består i Midsund og blir Hulderhaugen i Molde.
  • Nesvegen består i Molde og blir Nesoddvegen i Midsund.
  • Storvikvegen består i Molde og blir Båtvikvegen i Midsund.
  • Hagavegen består i Molde og blir Nedre Nygårdsvegen i Nesset
  • Museumsvegen består i Molde. Veiparsell utgår i Nesset, og adresseres til Furulundvegen.
  • Myrabakken består i Molde.Veiparsell utgår i Nesset, og adresseres til  Boggestranda.
  • Nerlandsvegen består i Molde. Veiparsell utgår i Nesset, og adresseres til Vistdalvegen.
  • Sjøvegen består i Molde og blir Havnealeen i Nesset
  • Øvre veg består i Molde og blir Øvervegen i Nesset.
  • Talsetvegen består i Nesset og blir Talsetstranda i Molde.
  • Bergtunvegen består i Nesset og blir Uranusvegen i Molde.
  • Torhusvegen består i Nesset og blir Torhushaugen i Molde.
  • Furulundvegen i Nesset består og blir Furulundbakken i Molde.
  • Naustevegen i Nesset består og blir Naustbakken i Molde.

Disse navna skal endres, men nye navn er ikke klare ennå:

• Skolevegen i Molde består og Skulevegen i Midsund får nytt navn.
  • Myrvegen i Molde består og Myravegen i Nesset får nytt navn.

Beholder begge:

Fellesnemnda i nye Molde kommune valgte å beholde Ødegårdsvegen i Nesset og Øygardsvegen i Molde, og Lyngvegen i Molde og Lyngjavegen i Midsund.