Molde kommune gjenåpner utendørs baner

Molde kommune gjenåpner Reknesbanen og kunsgressbanen KGB. Dette fordi nasjonale helsemyndigheter har kommet med nye retningslinjer for aktivitet på utendørs baner.

For å opprettholde tilstrekkelig avstand til koronatestingen som foregår ved Træffhuset, vil 1/3 av banen fortsatt være stengt på Reknesbanen.
Dersom du eller klubben din ønsker å bruke banene, må du følge nasjonale smitteråd:

• Maks 5 personer i gruppe og minst 2 meter avstand mellom hver
  • Ikke ta på samme utstyr
  • Hvert særforbund har egne retningslinjer som skal følges
  • Garderober og fellesdusj skal ikke brukes

Molde kommunes innendørs idrettshaller er fortsatt stengt.

Øvrige baner i kommunen

Mange baner i Molde eies og drives av idrettslag. Det er klubbene selv som bestemmer om disse banene skal holdes åpne eller ikke. Molde kommune forventer vi at klubbene forholder seg til de gjeldende nasjonale retningslinjene dersom det er aktivitet på banen.
Last ned plakat til utendørs baner (DOCX, 406 kB)

Les Helsedirektoratets veiledning om idrettsaktivitet: