Molde kommune åpner nye lokaler i Midsund

Fredag 18. september klokken 13 markeres åpning av Molde kommunes nye kontorlokaler i Midsund sentrum. Molde kommune har nå flyttet til Midsundsenteret, hvor fem kommunalt ansatte har sine faste arbeidsplasser. Det er også planen at NAV etter hvert skal være til stede to dager i uken.

-Med flotte og funksjonelle lokaler på Midsundsenteret får de ansatte endelig gode arbeidsforhold, sier kommunedirektør Arne Sverre Dahl. Det tidligere kommunehuset i Midsund er nedslitt, og det fysiske arbeidsmiljøet har vært utfordrende i en årrekke.

Kontorfellesskap

Da Midsund, Molde og Nesset kommuner slo seg sammen 1. januar i år, fikk de ansatte i administrasjonen velge om de ville pendle til Molde, eller helt eller delvis jobbe fra kommunehusene i Midsund eller Eidsvåg.

De ansatte som har valgt å ha base i Midsund tilhører ulike avdelinger. De nye lokalene utgjør derfor et kontorfellesskap hvor det jobbes med forskjellige oppgaver for hele kommunen, ikke bare for Midsund.
-Sammenslåingsprosessen og koronapandemien har vist oss at det i mange sammenhenger er mindre viktig hvor ansatte jobber fra, bare vi bruker moderne teknologi på en god og fornuftig måte, sier kommunedirektøren.
Annenhver dag er det for eksempel ansatte i Midsund som betjener sentralbordet til Molde kommune. De andre dagene betjenes det fra Eidsvåg.

Avtal time i forkant

Innbyggere i Midsund som trenger hjelp fra kommunen, er selvsagt velkommen innom på Midsundsenteret. Men du bør sjekke molde.kommune.no først, og ringe oss om du ikke finner svar på spørsmålet ditt. Da blir du satt videre til riktig avdeling og saksbehandler. Dersom du har behov for et møte med kommunen, kan det gjennomføres digitalt eller i Midsund, Molde eller Eidsvåg etter nærmere avtale.

Ikke åpent arrangement

På grunn av koronapandemien er markeringa kun for inviterte gjester og lokal presse.