Massevaksineringa går som planlagt onsdag ettermiddag

Med ekstremværet Gyda ventes det store nedbørsmengder, sterke vindkast og vanskelige kjøreforhold. Molde kommune velger likevel å holde åpent for massevaksinering i rådhussalen. 800 personer har time utover ettermiddagen og kvelden.

Eventuelle konsekvenser for massevaksinering og testing var ett av temaene da kriseledelsen i Molde kommune avholdt møte i dag tidlig. Kommunen har nå satt krisestab for å være mest mulig forberedt på uværet.

- Vi holder åpent i rådhussalen og kjører massevaksineringa som planlagt, men den enkelte må vurdere trafikksikkerheten til og fra rådhuset, sier ordfører Torgeir Dahl. Kommunen er forberedt på at mange velger å holde seg hjemme.

- Noen har lang reisevei, mens andre bor mer sentralt. Å ivareta sikkerheten i ekstremværet og sørge for god framdrift på vaksineringa er to viktige hensyn i disse dager, sier ordføreren.

Kommunen ber om at de som ikke kommer til avtalt time i kveld, avbestiller den.
Send e-post til koronavaksine@molde.kommune.no

Teststasjonen på Nøisomhed og selvteststasjonen på Reknes holder åpent som normalt så langt det er praktisk mulig.