Aktuelt nå:

Koronavaksine for prioriterte grupper
Alt om korona

Kontaktinformasjonen til ansatte har falt ut
Ta kontakt med sentralbordet på 71 11 10 00 om du ikke finner informasjonen du trenger.

Kurs for deg som har demens og din nærmeste

"Møteplass for mestring" er et kurstilbud for deg som har fått demens før 65-årsalder og din nærmeste pårørende, fortrinnsvis ektefelle/partner.

Dato: 24.-26. september 2021
Sted: Hustadvika gjestegård

Kurset blir en møteplass for å få

• informasjon om demens
  • kontakt og fellesskap med andre
  • et pusterom i hverdagen

I løpet av kurset vil det være felles forelesninger, erfaringsutveksling i grupper, aktiviteter og mye sosialt samvær.

Meld deg på kurset

Påmeldingsfristen er 27. august 2021.

Det er begrenset antall plasser og "først til mølla"-prinsippet gjelder. Kurset er for det som ikke har deltatt på "møteplass for mestring"-kurset tidligere. Kurset varer fra fredag formiddag til søndag etter lunsj.

Deltakeravgifter er kr. 1 000 per par for frokost og losji. Reiseutgifter med billigste transportmiddel over 1 000 kroner per par dekkes gjennom tilskuddsordning.

Har du spørsmål om kurset? Se dokument for mer informasjon og kontaktpersoner (PDF, 199 kB).

Arrangør er spesialisthelsetjenesten i Helse Midt-Norge KF, Molde kommune, Trondheim kommune, Nasjonalforeningen for folkehelsen og Aldring og helse.

Par går tur Foto Aldring og helse - Klikk for stort bilde

Hustadvika gjestegård sett fra sjøen. Foto: Hustadvika gjestegård - Klikk for stort bildeHustadvika gjestegård sett fra sjøen. Foto: Hustadvika gjestegård.