Gir vaksinetilbud til barn over 5 år

Molde kommune mottar barnevaksiner i uke 4 og setter opp vaksinering av denne aldersgruppa fra torsdag 27.1.22.

Vi skal snart starte vaksinering av barn i aldersgruppa 5- 11 år. I uke 4 får vi i overkant av 800 barnedoser med Pfizer.

Vi vil forbeholde torsdager til vaksinering av barn i aldersgruppa, så torsdag 27. januar er første mulighet. Vaksinering skjer på rådhuset i Molde sentrum.

Alle som ønsker vaksine kan derfor bestille time via helsenorge. Timebestilling åpner i neste uke - vi kommer tilbake med mer informasjon når vi vet mer nøyaktig når.

Samtykkeskjema

Alle under 16 år må ha med et ferdigutfylt samtykkeskjema når de møter til vaksinering.

Samtykkeskjema, vaksinering av barn og unge som ikke har fylt 16 år.

Dette skjemaet må signeres av begge foreldre dersom både mor og far har foreldreansvar.

OBS: Nederst i dette skjemaet er det ei lenke til egenerklæringsskjema. Denne lenka kan du se bort i fra.

​Barn i gruppa 12-15 år

Vi har også fått i oppdrag å vaksinere barn i aldersgruppe 12-15 år med dose 2. Molde kommune tilbyr som kjent dropp inn-vaksinering lørdag 15. januar og søndag 16. januar fra klokken 16 – 18.

Det er mulig for denne aldersgruppa å møte opp da. Det må ha gått minimum 8 – 12 uker fra dose 1 til dose 2 kan settes. Samtykkeskjema må også fylles ut av denne gruppa, men bare for de som skal ha dose 1. De som får dose 2 har allerede levert skjemaet.