Spørsmål om koronaviruset?

Begrenset åpningstid i skrankene

Skrankene i Molde rådhus og på kommunehuset i Eidsvåg får begrenset åpningstid framover.
Det gjelder fra uke 22 og ut skoleferien.

Skrankene bemannes følgende dager:

• Kommunehuset i Eidsvåg: Mandager og onsdager
  • Molde rådhus: Alle hverdager 10 - 14

Administrasjonen i Midsund er i ferd med å flytte inn i nye lokaler på senteret i Midsund og åpningstidene blir derfor vurdert seinere.

-Vi åpnet kommunehusene 13. mai, men vi har veldig lite besøk av publikum nå. Antallet telefoner er som normalt. Det viser at folk tar smittevernet på alvor, og ringer kommunen i stedet for å oppsøke oss. Det håper vi de fortsetter med, sier kommunikasjonssjef Hilde Johansen i Molde kommune.

Avtal tid på forhånd

De som trenger hjelp, skal selvsagt få det. Sentralbordet er åpent som vanlig (8-15.30). Du kan også avtale møter med ansatte uavhengig av skrankenes åpningstider.
-Vi foretrekker selvsagt at møtene skjer digitalt eller på telefon, men vi har åpnet opp for fysiske møter under forutsetning av at smittevernreglene overholdes. Det gjelder for de fleste avdelingene i kommunen, sier Johansen. Hun anbefaler alle å kontakte kommunen på forhånd, og avtale tid for konsultasjon eller møte.