26.04.21: Var du innom Coop Obs Bygg på Molde Storsenter på fredag eller lørdag?

Da må du være ekstra oppmerksom på symptomer på sykdom.  En ansatt er bekreftet smittet av korona, og kunder kan ha vært utsatt for smitte. Dette gjelder kunder som var innom butikken fredag 23. og lørdag 24. april.

-De som får symptomer må gå i karantene umiddelbart og bestille time for testing. Kunder som ikke har symptomer trenger ikke å teste seg eller gå i karantene, opplyser assisterende kommunedirektør Britt Rakvåg Roald.

Den ansatte som er smittet er ikke innbygger i Molde kommune.
-Det er omfattende smitteutbrudd i kommuner rundt oss nå, så vi må være forberedt på at smitten sprer seg til Molde også, sier hun. Det kan bli innført forsterka smitteverntiltak i løpet av dagen.

-Vi kommer tilbake med informasjon så snart vi vet mer om dette. Inntil videre så er det aller viktigst at alle er raske å teste seg selv ved små symptomer på sykdom, sier Rakvåg. Hun minner også om at alle må ta telefonen dersom et ukjent nummer ringer til deg. Det kan være smittsporingsteamet som forsøker å få kontakt.

Bestill time til koronatest

Les mer om koronatesting i Molde kommune