18.01.21: Ett nytt smittetilfelle i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om ett nytt smittetilfelle. Vedkommende er tilreisende fra utlandet, og er nå satt i isolasjon. Tilfellet utløser ingen nye i karantene i Molde.

103 personer har testet seg på teststasjonen i dag og kommunen har nå 51 personer som er bekreftet smittet av korona i løpet av januar måned.
Her finner du månedlig oversikt over smittede og testede i Molde.

I tråd med nye nasjonale retningslinjer fra regjeringen, går skolene i Molde tilbake til gult smittevernnivå fra og med onsdag 20. januar. Smittesituasjonen i Molde er oversiktlig og under kontroll, og det er derfor ikke behov for å opprettholde rødt nivå.

Også regler for sosial kontakt, sammenkomster og arrangement, samt idrett og aktivitet følger de nasjonale retningslinjene.
Her finner du samlet oversikt over koronareglene for Molde.