14.07.21: Ytterligere to smittetilfeller i Molde

To av nærkontaktene til den smittede som ble registrert i Molde tidligere i dag, har nå testet positivt på korona.

Dermed er det onsdag kveld til sammen tre registrerte tilfeller i Molde. En av disse er ansatt ved sykehuset i Molde. Det meldte Helse Møre og Romsdal tidligere i kveld. Smittesporing pågår fortsatt, og så langt er ti personer satt i karantene som følge av de nye tilfellene.

Molde kommune minner om at personer som har vært på Brygga i Molde mellom klokken 23 og 01 torsdag 8. juli, må gå umiddelbart i karantene og teste seg dersom de får symptomer. Det gjelder også for de som er vaksinerte.

Molde kommune har nå 83 registrerte tilfeller av korona så langt i år. Tre av disse er i juli måned.
Her er månedlig oversikt over smittede og testede i Molde.