Koronatesting

04.11.21: Nytt dødsfall ved Kirkebakken omsorgssenter

En beboer ved Kirkebakken omsorgssenter døde onsdag kveld av korona. På bare noen få dager har det vært to dødsfall ved institusjonen som skyldes korona.

Den første beboeren døde mandag kveld. Begge ble smittet av en ansatt som var fullvaksinert og som hadde fulgt alle smittevernråd.

-Våre dypeste kondolanser går til de pårørende, uttaler kommunedirektør Marianne Stokkereit Aasen. Hun sender også varme tanker til de ansatte ved Kirkebakken omsorgssenter som gjør sitt ytterste for å ivareta sikkerheten blant beboere og kolleger i en svært krevende situasjon.

Så langt har fire ansatte og fem brukere blitt smittet av korona siden utbruddet startet for halvannen uke siden.

5 nye smittet i Molde siste døgnet

Molde kommune har registrert fem nye smittetilfeller i løpet av det siste døgnet. Dette er hovedsakelig nærkontakter av tidligere smittede. Her finner du oversikt over smittesituasjonen i Molde.