UKM 2015 Flyer

UKM Molde 2018

budsjett og økonomiplan2018-2021

Formannskapets innstilling til budsjett 2018 og økonomiplan 2018–2021

Formannskapets innstilling til budsjett 2018 og økonomiplan 2018–2021 legges ut til alminnelig ettersyn før behandling i Molde kommunestyre 14. desember 2017.

Nils Ove Erstad_kulturprisen og Oddmund Osen_frivilligprisen_her med Torgeir Dahl

Frivilligprisen og Kulturprisen 2017 er delt ut

Oddmund Osen fikk Molde kommunes frivilligpris, og Molde Brass Band fikk Kulturprisen.

Uten_navn 1

Innmelding til 1. trinn skoleåret 2018-2019

Alle foreldre/foresatte til barn som er født i 2012 melder inn barnet til skolestart. Innmelding åpner 15. november 2017. Frist for innmelding er 1. januar 2018.

Link til innmeldingsskjema

Røykvarslerens dag

Husk røykvarslerens dag 1. desember!

1. desember er dagen for å bytte batteri på røykvarslerene i din bolig. Tidlig varsling er et av de viktigste kriteriene for å unngå personskader ved brann.

Komfyrbrann

Trygg hjemme – brannsikkerhet hos utsatte grupper

Eide, Midsund, Nesset og Molde kommune skal nå i gang med prosjektet Trygg hjemme der målet er å øke brannsikkerheten hos utsatte grupper. Prosjektet involverer flere kommunale virksomheter og koordineres av Molde brann- og redningstjeneste.

doctor doing vaccine to patient

Nå kan du ta influensavaksinen!

Kommuneoverlegen oppfordrer flest mulig til å benytte seg av vaksinetilbudet.

Moldelivegen stengt for gjennomkjøring

Idrettens hus - Bekkevollvegen

Stenges for gjennomkjøring i ett år

Tips en venn Skriv ut