Om tilgjengelighet på www.molde.kommune.no

Hjelp

Finner du ikke det du leter etter? Har du prøvd søkefeltet øverst til høyre på forsiden?

Søkefelt.jpg
eller

Tjenester A-Å
Nettstedskart

 

Tilgjengelighet

Du kan endre skriftstørrelsen på nettsiden. Hold inn CTRL-tasten samtidig som du trykker + for å få større skrift, alternativt trykk - for mindre skrift. Gjenta dette dersom du vil øke skriftstørrelsen mer/alternativt gjøre skriftstørrelsen mindre.

Du kan velge å lese hvite bokstaver på svart bakgrunn. Standardvalg er hvit bakgrunn.

Kontraster på nettsiden.jpg

Opplesing av tekst

Opplesing av tekst.jpgDu kan få hjelp til opplesing av tekst, f.eks en artikkel eller et dokument du finner på nettsiden vår. Denne tjenesten er ment for f.eks synshemmede, personer med lese- og skrivevansker eller andre som foretrekker å høre fremfor å lese teksten selv.

Merk tekst og klikk på øverste pil i dette symbolet for å starte opplesinga. Symbolet finner du øverst til høyre på nettsiden. Her kan du også velge lesehastighet og om teksten skal leses opp av en mannsstemme eller kvinnestemme.

Tips en venn

Nettsiden tilbyr mulighet til å tipse om artikler fra www.molde.kommune.no. Du kan også dele en artikkel på andre sosiale nettsamfunn. Dette valget finner du under den enkelte artikkel.

Kontaktskjema

Via enkelte av kommunens nettsider kan du ta kontakt med oss via små kontaktskjemaer. Skjemaet blir sendt via ordinære datalinjer. For å gi deg en bekreftelse på vi har mottatt skjemaet, ber vi deg om å legge inn din e-postadresse og/eller telefonnummer. Vi kan da enten ringe deg eller gi deg et svar på e-post.

Du må ikke legge inn sensitive opplysninger eller informasjon av privat karakter i kontaktskjemaet. Her er et eksempel på ett av våre kontaktskjemaer.

Tips en venn Skriv ut