Kreftkafé i høst og vinter

Et møtested for kreftpasienter og pårørende i Sanitetsforeningens lokaler i Bjørnstjerne Bjørnsons veg 12 (rett bak Fylkeshuset)

Første onsdag i hver måned kl. 13.00 – 15.00

6. september – humoristisk kåseri ved lokalhistoriker Jostein Kvithaug 
4. oktober – informasjon fra Lungekreftforeningen og Gynkreftforeningen
1. november –  «Jeg lever bra allikevel!» ved Petter Spolèn
6. desember – Juleavslutning med pianospill

Dette er en arena for deling av erfaringer, metoder for mestring av sykdom, fokus på livskvalitet, humor, og en arena hvor helsepersonell er tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi veiledning og komme med råd.

Et møtested hvor pasientene og pårørende også kan komme med innspill på hva de ønsker av tema som omhandler tiden under og etter kreftbehandling.

Å finne gode måter å mestre hverdagen på, gjennom fysisk aktivitet, trening, kost og ernæring og rehabilitering er viktig.

I møte med andre får man også tips og råd til å hjelpe seg selv og å finne gode måter å leve på i hverdagen under og etter kreftsykdom.

Hjertelig velkommen!

 

Har du spørsmål eller lurer på noe, kontakt kreftkoordinator Liv Skjørseter Johansen tlf.: 41499850 eller mail: liv.skjorsaeter.johansen@molde.kommune.no

Kreftkafeen er et samarbeid mellom Molde kommune ved Kreftkoordinator, Boots Apotek, Brystkreftforeningen, Profo, NORILCO og Sanitetsforeningen.

Tips en venn Skriv ut