Vann/brannskade og restverdiredning

Gjennom Restverdiredning (RvR) samarbeider brannvesenet og forsikringsnæringen om å redde mest mulig av gjenverdiene etter branner, vannlekkasjer eller andre skader.

Brannmenn.jpgTjenesten startet forsiktig opp i 1986 og har vært en suksesshistorie både for de skadelidte og for de som står bak tjenesten. Brannvesenet og forsikring kan i her framvise et godt fungerende samarbeid til alles beste.

Tjenesten er organisert ved at Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO) har investert i spesialinnredede biler som er plassert på 19 brannstasjoner rundt om i landet.

RvR-bilene er meget godt utstyrt. Blant annet har de pumper for å fjerne vann, vifter for å fjerne røyk, strømaggregat for nødstrømforsyning, med mer.

RVR-tjenesten er i beredskap 24 timer i døgnet, hele året, og blir rekvirert fra det lokale brannvesen. Ved tidlig varsling til RvR kan uerstattelige verdier bli reddet.

Du vil ikke bli økonomisk belastet om du bruker RvR tjenesten. Som forsikringstaker vil du oppleve dette som ”gratis” siden det er ditt forsikringsselskap som vil bli belastet.

Tips en venn Skriv ut