E-bøker på biblioteket

Ebokbib3.pngLån når du vil og hvor du vil. Du kan låne e-bøker gratis fra Molde bibliotek til nettbrett og mobil. Bibliotekkortet ditt må være registrert med PIN-kode.

Lånekort

Bli låner hos Molde bibliotek

Alle med fast adresse i Norge er velkomne til å låne bøker og annet materiell gratis på Molde bibliotek. For å låne må du ha eget lånekort.

Utlån- og innleveringsautomater hos Molde bibliotek

Lån og innlevering

Du kan både låne og levere inn på selvbetjeningsautomatene våre  i 1. og 3. etasje. Reservert materiale står i rødhylla 1. etasje. Bøker bestilt fra andre bibliotek lånes i skranken 1. etasje.

Mobilversjon av websøk

Mobilwebb.pngMolde bibliotek sin Mobilversjon gjør det enklere å bruke våre tjenester på nettbrett og smarttelefoner. Med den kan du søke, reservere, bestille, fornye lån, lage huskelister og kontakte biblioteket. 

For å utnytte Mobilversjonen maskimalt må du ha brukernavn og pinkode til Meg & Mitt. Registrer deg her

 

Ukelån

Lånetid og lånereglement hos Molde bibliotek

Vanlig lånetid er: fire uker for bøker og lydbøker. to uker for tidsskrift og en uke for film og musikk. Biblioteket har syv  dagers lånetid på noen veldig populære bøker.

Gebyrer ved Molde bibliotek

Det er alltid gratis å låne på biblioteket, men hvis du ikke leverer i tide tar vi gebyr for hver utsendt purring, ikke pr. bok eller film. Tapt lånekort, skanning, kopiering og utskrifter må betales for.

Tips en venn Skriv ut